Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 Top aksjer med høy utbytte

Anonim

Å kjøpe og holde solidt høy avkastning utbytte aksjer er uten tvil den beste måten å forutsigbare generere formue på lang sikt. Men å finne de beste utbytte aksjene våre markedet har å tilby er lettere sagt enn gjort - med mindre du vet hvor du skal se.

Til det formål ba vi tre topp Motley-investorer om å diskutere noen av deres favorittbeholdninger med høye utbytteutbytter. Les videre for å lære hva de hadde å si om Verizon Communications

(NYSE: VZ)

, AT & T

(NYSE: T)

, og Omega Healthcare Investors

(NYSE: OHI)

.

En stadig voksende telekom-gigant

Steve Symington (Verizon Communications): Med aksjer ned rundt 7% så langt i 2017, er Verizon ikke akkurat et markedskjønn akkurat nå. Tross alt mistet selskapet etterskudte trådløse abonnenter for første gang noen gang i 1. kvartal med konkurranse som lagde seg ned.

Men Verizon snudde seg raskt rundt i andre kvartal med innføringen av sine nye ubegrensede planer, samtidig som den opprettholder sterk lojalitet, som det fremgår av etterbetalt telefonsamtale på 0, 7% (det niende rette kvartalet under 0, 9%). Og med den forestående utrullingen av sitt 5G-nettverk de neste par årene - et trekk støttet av det nylig oppkjøpet av trådløse spekteret Eierinnehaver Straight Path Communications - Verizon skal kunne holde sine lojale kunder hekta i overskuelig fremtid.

Samtidig avsluttet Verizon ved oppkjøpet av Yahoo! siste kvartal for å danne et nytt medie datterselskap kalt ed, som vil tjene omtrent en milliard unike månedlige brukere over hele verden gjennom mer enn 50 merker, inkludert Huffington Post, Yahoo Sports, AOL.com, MAKERS, Tumblr, Yahoo Finance og Yahoo Mail. Ed vil legge til rundt $ 7 milliarder til Verins konsoliderte topplinje, og - med tanke på Yahoo! hadde allerede slått hjørnet til lønnsomhet like før han ble med i Verizon - bør ytterligere styrke bunnlinjen, da Verizon forventer å realisere rundt $ 1 milliard i årlige driftskostnadssynergier gjennom 2020.

Tidligere i måneden økte Verizon også utbyttet for det 11. året på rad, og bringer kvartalsutbetalingen til $ 0, 59 per aksje for et årlig avkastning på 4, 7% til dagens priser. Til slutt, som Verizon fortsetter å bli en mer allestedsnærværende del av våre liv, tror jeg at Verizon-aksjen er en utmerket porteføljekandidat for investorer som er villige til å dra nytte av den nylige tilbakekallingen og la det utbytteforbindelsen.

Du kommer til å ønske å ta denne samtalen

Danny Vena (AT & T): Etter å ha utviklet seg fra sine dager som fastnettleverandør, har AT & T vokst til å bli den nest største amerikanske trådløse operatøren med 33% av markedet. Det gir nok penger til å betale sitt sjenerøse utbytte, som i dag gir 5, 3%. Selskapet er også en utbytte Aristokrat, som har økt utbyttet i hvert av de 32 siste årene.

Mens noen kan være bekymret for utbetalingsforholdet på 90%, er det viktig å sette det inn i konteksten. Høye ikke-kontante utgifter som avskrivninger og avskrivninger har en tendens til å skje inntjening. AT & T produserte gratis kontantstrøm på $ 15, 8 milliarder i løpet av det siste året, høyere enn sine 13, 15 milliarder dollar i nettoinntekt, så det har nok penger til å betale utbyttet.

AT & T har blitt stadig mer interessert i å legge til innhold i bunten. Det er oppkjøpet av DirecTV bidratt til å gjøre det til nest største leverandør av betal-TV i landet, og DirecTV Now streaming-tjenesten nærmer seg 500 000 abonnenter. Trådløse kunder kan også streame video på sine mobile enheter uten at de teller mot deres datagrenser. AT & T er en av de første transportørene som aktivt ruller ut 5G-tjenester, noe som vil gi selskapet en annen konkurransefortrinn.

Den planlegger å forgrene seg enda lenger med det foreslåtte oppkjøpet av Time Warner Inc. på 85, 4 milliarder dollar .

(NYSE: TWX.DL)

, hjemmet til HBO, CNN, TNT, TBS og Warner Bros. Studios. Denne avtalen forventes å være ved årsskiftet og får selskapet et stort bibliotek med originalt innhold av høy kvalitet.

Et utbytte som drives av demografi

Cory Renauer (Omega Healthcare Investors Inc.): Voksne over 65 år er den raskest voksende demografiske i USA og Storbritannia. Odds er at de skal drive etterspørselen etter fasilitetene i denne eiendomsinvesteringsfondets portefølje jevnt høyere i overskuelig fremtid.

Omega Healthcare Investors samler leie fra 77 forskjellige operatører som styrer rundt 1000 langtidspleie og dyktige sykepleiefasiliteter. Noen få operatører som har falt bak på sin leie, gjør investorer nervøse nok til å kjøre denne aksjen til en pris som gir et 7, 9% utbytte.

Normalt gir dette høye signalet store økonomiske problemer, men Omega distribusjon vises på en solid grunn. Denne topp REIT-aksjen har kunnet øke utbyttet i 15 påfølgende år og i løpet av de siste 20 kvartaler. Til tross for konstante økninger vil fire kvartalsvise utbytter bare spise i rundt 75% i alt midler fra driftsledelsen forventer REIT å generere i år.

Investorer vil ønske å vite at årets justerte FFO-forventninger forutsier år-til-årsvekst til å være flatt til litt positivt. Hvis Omega trenger å sette ut flere enn en stor leietaker i kvartaler fremover, kan det føre til midlertidig utbytte. Med en aldrende befolkning øker etterspørselen etterspørselen, men det er en god sjanse at aksjen til denne prisen vil gi et markedslagende totalavkastning i det lange løp.