Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 Top Stocks Wall Street har utsikt over

Anonim

Aksjemarkedet har vært på en gang i generasjons løp. Nasdaq Composite Index, for eksempel, er opp 425% siden mars 2009. Mens det har vært bra for investorer, etterlater de de som har penger til å sette i markedet i en vanskelig situasjon. "Hvor er avtalene i dag?" de kan lure på.

Det er ingen måte vi kan svare på spørsmålet med 100% sikkerhet, men våre Motley-investorer tror de har funnet tre aksjer som Wall Street ser seriøst ut. Les videre for å se hvorfor Ormat Technologies

(NYSE: ORA)

, Bitauto

(NYSE: BITA)

, og IBM

(NYSE: IBM)

er alle aksjer å komme på radaren din før Wall Street fanger på.

En alternativ investering i fornybar energi

Tyler Crowe (Ormat Technologies): Så mye av snakket om fornybar energi har å gjøre med vind og sol. Det er ikke så overraskende når du vurderer at de to har vokst med breakneck-hastigheter de siste årene, og dominerer fossilt brensel mot fornybar konversasjon. En av utfordringene med å investere i vind og sol, er at de to er utrolig sykliske bedrifter som lider av commoditization av teknologi. Gitt, det er noen gode investeringer i denne bransjen, men de er få og langt mellom.

En fornybar energi investering som ikke får mye oppmerksomhet er geotermisk energi - ved hjelp av jordens naturlige varme under bakken. Dette er ikke en stor industri fordi den er svært begrenset av geografi. Hvor det kan brukes, er det imidlertid en konsekvent, billig strømkilde som kan være ganske lønnsom. Det er her Ormat Technologies kommer inn. Ormat er en interessant investering fordi det er et ingeniør- og byggefirma som spesialiserer seg på å bygge geotermiske planter, og det eier også flere geotermiske kraftverk rundt om i verden.

Byggebransjen er utrolig klumpete, men naturen til geotermisk kraft gjør det til en stabil inntektskilde med relativt høye marginer. Ifølge Ormats seneste inntjeningsrapport hadde virksomhetselskapets brutto margin over 40%. Ledelsen har planer om å øke total elproduksjon 48% mellom nå og 2022, noe som vil gi selskapet en stor, stabil strøm av høymargininntekter for å reinvestere i sitt nyeste venture: Bygg og drift av batterilagring som serviceanlegg for verktøyselskaper.

Det er noen veldig interessante ting som skjer på Ormat Technologies som skal gi resultater i løpet av de neste fem til ti årene. Kanskje nå er det en tid å se på denne aksjen før Wall Street fanger på hva som skjer her.

Støtter et blomstrende kinesisk auto marked

Brian Stoffel (Bitauto): Da det startet, var Bitauto primært opptatt av å hjelpe kinesiske bilforhandlere til å lage sine egne virtuelle utstillingslokaler og drive reklamekampanjer. Det solgte også annonseplass for å få mer inntekt.

Men startet i 2015 gjorde selskapet en felles innsats for å utvide seg til autoutlån og finansiering. Ved å gi en plattform for å koble til bilkjøpere, forhandlere og finansiere, vokser Bitauto via nettverkseffekten: Med hver ekstra bilkjøper som blir med på nettstedet, blir forhandlere og finansiere incentivisert til å bli med, noe som ytterligere oppfordrer andre til å delta.

Datterselskapet ansvarlig for denne plattformen - Yixin Capital - ble nylig offentliggjort på Hong Kong-markedet. Som du kan se, har det oppnådd utrolig bra.

Så langt, men Wall Street kan ikke bestemme hva man skal gjøre med dette. Aksjen var opp så mye som 170% i begynnelsen av november. Men det har siden falt 25%. Mens noen utvilsomt er frustrert over selskapets økende GAAP-tap i det siste kvartalet, hadde det meste av alternativene gitt til det voksende datterselskapet Yixin.

Hvis vi tilbake disse faktorene, har vi en aksje med bare tre analytikere som dekker den, øker ikke-GAAP nettoinntekter med 67%, og handler for bare 20 ganger forventet (ikke-GAAP) inntjening.

En sløv teknisk lager

Tim Green (International Business Machines): Selv etter en solid inntjeningsrapport og veiledning som kaller en slutt på en femårig strekk med slumping inntekter, gir markedet fortsatt ikke IBM noen kreditt. IBM har forvandlet seg i årevis, investert i områder som cloud computing, analytics og artificial intelligence, mens du skifter ressurser vekk fra eldre bedrifter knyttet til fallende markeder. Disse anstrengelsene har vært smertefulle for investorer, men det ser nå ut til at det er et lys på enden av tunnelen.

IBM forventer at fjerde kvartal skal være sterkere enn forrige gang til tune på noen få hundre millioner dollar. Det gir en oversikt over årets vekst for første gang i 22 kvartaler. Denne veksten vil bli drevet av lanseringen av et nytt mainframe system og den fortsatte veksten av IBMs nyere virksomheter. Om lag 45% av IBMs inntekter i løpet av de siste 12 månedene kom fra det den kaller "strategiske imperativer", en kategori som vokser med 10% klipp.

Til tross for denne fremgangen er IBM-bestanden fortsatt sløv. Aksjer handler for bare 11 ganger selskapets justerte inntjeningsveiledning for dette året, og de har et utbytte på 4%. Det kan ta en rekke faste kvartalsrapporter for markedet å våkne opp, men på den tiden kan det være for sent å låse seg til en god pris.