Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 Top Restaurant aksjer å kjøpe i april

Anonim

Å finne suksess i restaurantbransjen kan være et unnvikende mål, fra forvitring til å endre forbrukernes smak til en ekstremt tillit til skjønnsmessig inntekt og behovet for å navigere i bratt konkurranse i et beryktet, overfylt rom.

Men for stakkars investorer som vet hvor de skal se, kan de riktige restaurantbestandene være en tilfredsstillende kilde til markedsslagende gevinster. Så vi spurte tre topp Motley bidragsytere til hver diskutere en restaurant lager de tror investorene ville gjøre det bra å kjøpe i dag. Les videre for å lære hvorfor de valgte Noodles & Company

(NASDAQ: NDLS)

, Red Robin

(NASDAQ: RRGB)

, og Chipotle Mexican Grill

(NYSE: CMG)

.

Ta en bit i nærheten av nydelige nedturer

Steve Symington (Noodles & Company): Noodles & Company Stock rammet nylig en ny 52-ukers lav, til tross for hvilken ledelse som ble beskrevet i fjor som "sterke" kvartalsresultater. For å være rettferdig var det ikke overraskende å se aksjer som stupte på det tidspunktet med tanke på kjedens inntekter, klatret et beskjedent 0, 4% året over til $ 113, 2 millioner, mens inntjeningen forblir flat ved en krone per aksje. Begge tallene falt kort av konsensusestimater, som hadde kalt inntekt på $ 0, 03 per aksje på inntekter på 113, 8 millioner dollar.

Men vi burde ikke glemme Noodles & Company oppnådde også en solid sammenlignbar restaurantoppgang på 4% - noe som mer enn kompensert virkningen av strategiske nedleggelser av restaurantene i løpet av det siste året. Dette indikerer suksess i arbeidet med å lokke spisesteder med tiltak som spenner fra digital bestilling til fjorårets introduksjon av sine nå-populære kucusnudler.

Videre noterte administrerende styreleder Paul Murphy at selskapet hadde "opprettholdt momentum" inn i tidlig 2019 med positive comps til tross for voldsomt vær i mange markeder. Sammen med rikelig likviditet og en eiendomsrørledning Murphy beskrevet som "i god form" står Noodles & Company klar til å gjenoppta nye restaurantåpninger og akselerere veksten i de kommende årene.

Med aksjemarkedet i dag på litt over en tredjedel av sin IPO-pris på $ 18 per aksje i 2013, kan det nå være en flott tid å ta noen aksjer og holde seg en stund.

Red Robin? Yummmmm!

Anders Bylund ( Red Robin Gourmet Burgers ): Ved første øyekast kan det virke dumt å anbefale denne upscale-ish burgerkjeden. I løpet av de siste fire inntjeningsrapporterne, savnet Red Robin to av Wall Streets inntjeningsestimater og falt bort fra analytikernes inntektsmål i alle fire. Aksjene har dratt over 50% lavere i 12 måneder, inkludert en nedgang på 13% i løpet av siste kvartal. Det er klart at dette selskapet har sett bedre dager.

Men du vet hva de sier om å kjøpe når det er blod i gatene. Red Robin er faktisk en kvalitetsbedrift med seriøse turnaround-planer som allerede er i gang, og investorer som tar stupet nå, kan høste store belønninger om et år eller to.

Til tross for den nylige inntjeningen savner, er dette ikke et selskap i fritt fall. Red Robins årlige omsetning har holdt seg stabil de siste tre årene, mens frie kontantstrømmer nesten tredoblet. Styret vet at den uformelle matsektoren utvikler seg i en hast og tar skritt for å holde seg relevant.

Longtime administrerende direktør Denny Post pensjonert tidligere denne måneden, etterlot plass til nytt lederskap med mer progressive ideer. Når styret finner en erstatning, bør den nye konsernsjefen presse Red Robin dypere inn i sine flinke omnichannel-strategier. Dine-in-salg er ikke bra nok lenger - en moderne uformell spisestue spisested må imøtekomme mindre engasjerte kunder gjennom utviklet takeaway og leveringstjenester. Og det er ikke alt. Flere avanserte dataanalysesystemer installeres for tiden på Red Robins nettbutikk, slik at selskapet kan optimalisere sin bemanning, ingredienslager og markedsføringsoperasjoner.

Jeg skjønner at ikke alle turnaround-anstrengelser lønner seg, og at Red Robins konsernsjef forblir oppe i luften. Når det er sagt, liker jeg hvordan selskapet tenker på markedsforholdene, og jeg ville ikke tankene å plukke opp noen aksjer til disse lave prisene. Aksjen handler med mindre enn 5 ganger fri kontantstrøm, og gir god plass til en sjenerøs sprett.

Det er på tide å gi Chipotle en ny sjanse

Chris Neiger (Chipotle): Det er forståelig om noen investorer fremdeles er skeptiske til Chipotle. Selskapet har hatt en rekke problemer med mattrygghet de siste par årene, noe som presset Chipotles aksjekurs ned fra høye rygg i 2015. Men selskapet - og aksjekursen - har slått hjørnet siden da.

Chipotle rapporterte sterke fjerde kvartal resultater i februar med sammenlignbare butikk salg opp 6, 1% året over og inntekter opp 10% fra fjoråret. En del av selskapets nylige suksess kommer fra sitt digitale salg - fra app og nettsted - som dukket opp 66% i kvartalet, og står nå for nesten 11% av topplinjen. Alle de positive nyhetene har bidratt til å øke Chipotles aksjekurs over 60% siden begynnelsen av året.

Men investorer bør ikke være bekymret for at Chipotles siste aksjekurs gevinster er over. Bortsett fra det voksende digitale salget, som skal fortsette å hjelpe selskapet, vokser selskapet også nye veier for å øke salget, for eksempel å forbedre og utvide sin drive-through-tjenester og legge til nye menyelementer basert på populære kostholdstrender.

Chipotles aksje handler på om lag 55 ganger selskapets fremtidige inntekter akkurat nå, noe som selvsagt ikke er billig. Men med dette restaurantfirmaets voksende salg, nye menyelementer og blomstrende digitale initiativer, kan investorer trolig forvente mer vekst fra Chipotles salg - og hvile lett at selskapets mørkere dager ser ut til å ligge bak den.

Bunnlinjen

For å være klar, kan ingen garantere at et gitt lager vil fortsette å levere velsmakende avkastninger og slå markedet i prosessen. Men mellom Noodles & Company's solidsammensetninger og potensiell vekstakselerasjon, Red Robins pågående vendinger og flere tailwinds som kan hjelpe Chipotle til å vokse til sin tilsynelatende rike verdsettelse, tror vi at de er godt posisjonerte til å gjøre akkurat det.