Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 Top Energy Stocks å kjøpe akkurat nå

Anonim

Energi er en av de viktigste delene av verdensøkonomien. Det er også et område hvor investorer kan gjøre ganske bra - eller like lett å miste sine skjorter. Og det koker ned for å unngå selskapene med ringe eller ingen konkurransefortrinn og stor eksponering mot råvarepriser, og i stedet finne veldrevne bedrifter med solide balanser, med sterke ledere som vet hvordan de skal allokere ressurser, og det kan generere en rate av returnere du kan være fornøyd med.

Med andre ord, unngår du å prøve å få en rask gevinst på "store upside, big risk" aksjer som kan like raskt kutte pengene dine i halvparten.

Tre energilager disse Motley-bidragsyterne har identifisert som "kjøp nå" -verdige er fornybar energi produsent TerraForm Power Inc.

(NASDAQ: TERP)

, olje og gass transport infrastruktur gigantiske Enterprise Products Partners LP

(NYSE: NGP)

, og ledende vindturbinprodusent Vestas Wind Systems ADR

(NASDAQOTH: VWDRY)

.

Enten du ønsker å investere for vekst eller inntekt, eller investere i fornybar energi eller olje og gass, er det noe for investorer av alle striper her. Fortsett å lese for å lære hvilken som passer best for din portefølje.

Dykk inn i fornybar energi

Travis Hoium (TerraForm Power): De fleste energibestand kommer med en eller annen form for råvarerisiko knyttet til olje, kull eller naturgass. Selv forsyninger er ikke like stabile som de pleide å være når strømforbruket faller og kunder begynner å ha flere alternativer med soltak og energilagring på taket. Men det er måter å spille energibransjen uten å ta tonn av råvarerisiko.

TerraForm Power er en av de største yieldcosene på markedet i dag, som eier vind- og solkraftverk og selger elektrisitet til verktøy på langsiktige kontrakter. Ved utgangen av tredje kvartal 2018 eide selskapet 3, 64 gigawatt (GW) av eiendeler, hovedsakelig i USA og Spania, og hadde en gjennomsnittlig kontraktsperiode på 14 år.

TerraForm Power bruker 80% til 85% av kontantstrømmen til å utbetale et utbytte, som har et nåværende avkastning på 6, 7%, med tilleggsmidlene skal betale ned gjelds- eller fondvekstprosjekter. Langsiktig styring har som mål å øke utbyttet med 5% til 8% årlig, noe som er et konservativt mål, og kan gjøres med organisk vekst i overskuelig fremtid.

Investorer som ikke vet hvor de skal slå i energi i dag, bør vurdere yieldcos som TerraForm Power. Selskapet er stabilt, betaler et godt utbytte, og unngår mye av råvarerisikoen som vil gjøre energibransjen til en flyktig sektor i 2019.

For billig å ignorere

Matt DiLallo (Enterprise Products Partners): Midstream Giant Enterprise Products Partners leverte fantastiske økonomiske resultater i 2018. Selskapets kontantstrøm per aksje har gjennom de første ni månedene økt mer enn 30% i forhold til foregående periode, drevet av økende volumer over dets arvsmessige eiendeler, samt den positive effekten av nylig fullførte ekspansjonsprosjekter. Det økte kontantstrømdet gjorde det mulig for Enterprise å fortsette å øke utbyttet til investorer, med det nylig notert sin 58. kvartal i kvartalet, noe som økte 2, 4 prosent for året.

Vanligvis vil selskapene som vokser både sine inntekter og utbytte generere avkastning på markedet. Enterprise Products Partners, derimot, har mistet verdien i det siste året, og fallet om lag 7% totalt. På grunn av dette handler virksomheten til en mye billigere verdsettelse, med den selger for mindre enn 10 ganger kontantstrøm, som er det laveste nivået i år.

At skitt billig verdsettelse er bare en grunn til at Enterprise Products Partners er et flott energibestand for å kjøpe akkurat nå. Å legge til tiltrengningen er at selskapet for tiden gir 6, 4% og har fortsatt god vekst i tanken, siden den forventer å fullføre ytterligere $ 4, 5 milliarder av utvidelsesprosjekter i år og ytterligere 1, 4 milliarder dollar i 2020. Disse utvidelsene, når de legges til selskapets høye -avkastning av utbytte, setter Enterprise Products Partners opp for å generere total årlig avkastning i 10% til 15% uten noen forbedring i verdsettelsen flere og enda høyere avkastning dersom tallet beveger seg tilbake til det historiske gjennomsnittet.

Ta en titt på de siste Enterprise Products Partners og TerraForm inntektsskriptutskrifter.

En stor halevind

Jason Hall (Vestas Wind Systems): Mens både TerraForm Power og Enterprise Products tilbyr investorer en solid måte å tjene på energi med potensielt mindre volatilitet siden mye av avkastningen kommer fra jevn utbytte, er oppgaven for Vestas bygget på langsiktig vekst i etterspørsel etter ultracheap, ren vindkraft. Virkeligheten er at den skal ta millioner av dollar i globale investeringer for å legge til ekstra energikapasitet og å erstatte aldrende kraftverk i løpet av de neste tiårene, og vind - en av de billigste strømkildene som er tilgjengelig - vil sikkert ta en stort stykke av den kaken.

Som verdensledende innen produksjon og service av vindturbiner er Vestas posisjonert for å være en stor del av fremtiden for vindenergi, selv om selskapet rir den sykliske naturen til turbinforespørsel opp og ned fra år til år.

Selskapets aksjekurs er opp 28% fra hvor det var tre år siden, men det er faktisk ned 15% fra midten av 2017-toppen. Dermed er det å investere i en syklisk virksomhet på kort sikt. Og mens nedgangen ikke er bra for alle som kjøpte på toppen, er virkeligheten, det er en flott kjøpsmulighet for investorer i dag.

Trading for rundt 19 ganger etterfølgende inntjening, er Vestas aksjer svært rimelige for investorer med en sann langsiktig mentalitet. Når man ser på et tiår fra nå, bør investorer som tar en "buy on the dip" -tilnærming til å eie Vestas, gjøre det utrolig bra.