Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 Toppleverandører fra Apple for å kjøpe i 2019

Anonim

eple

(NASDAQ: AAPL)

investorer har kastet seg i form siden selskapets regnskapsår 2018 fjerde kvartal rapport. Indikasjoner peker på en avmatning i salg av iPhone-enheter, en beregning som blir mindre klar fra 2019, da selskapet slutter å rapportere bestemte salgstall i stedet for større åpenhet i tjenesteytelsen.

Usikkerheten rundt Apple har også ødelagt mange av selskapets maskinvareleverandører. Mange som er avhengige av iPhone, Watch og andre produkter for inntekter, har lidd så sent på grunn av forventet nedgang i enhetssalg i det kommende året. Ikke desto mindre har denne svakheten oppstått en kjøpsmulighet for enkelte leverandører, særlig de som ikke bare er avhengige av Apple som teknisk gigant, avveier investorer av maskinvarenumre.

Alt om tilkobling

Skyworks Solutions

(NASDAQ: SWKS)

har ridet Apples coattails i det siste tiåret, men da iPhone-salget har avtappet, har det også Skyworks 'lager. Sakte smarttelefonsalg har presset etterspørselen etter selskapets chips som muliggjør nettverksforbindelse. Under selskapets finanspolitiske 2018 fjerde kvartal økte nettoomsetningen med bare 2%, og ledelsen forventer at salget vil bli nede 4% i første kvartal 2019. Det har sendt aksjer som stiger over 40% fra høye nivåer poeng oppnådd tidlig i 2018.

Alt er ikke håpløst for Skyworks, skjønt. Selskapet fortsetter å utvikle ikke-smarttelefon-tilkoblingsløsninger, alt fra automatiske løsninger til bærbare enheter og smarte hjemmeprodukter. Det oppadgående 5G-mobilnettet kan også være et stort løft, da selskapet har gitt ut en portefølje av 5G-antenner, infrastrukturmaterialer og 5G-tilkoblingsutstyr.

Sammen med en forventet uptick i smarttelefonsalg senere i 2019, gjør veksten i ny tilkoblingsbrikke - kjent som "The Internet of Things", at salget i Skyworks 'lager ser overdrevet ut. Selskapets etterfølgende 12 måneders pris til fri kontantstrøm (penger igjen etter grunnleggende operasjoner og investeringsutgifter betales for) forholdet hviler på 14, 4 av denne skrivingen. Skyworks fremtidige pris til inntjening basert på Wall Street estimater er 8, 9, noe som innebærer et stort hopp i bunnlinjen det kommende året.

Minne chips på ebb ... for nå

Micron Technology

(NASDAQ: MU)

aksjer kapitulert i løpet av 2018 som Wall Street-analytikere spådde en avmatning i minnebrikkesektoren i år. Siden toppet på slutten av våren, har aksjen mistet halvparten av verdien. Grunnen? Ledelsen har bekreftet at selskapet faktisk er midt i et digitalt minnebehov sammentrekning. Årsinntektene forventes å falle 14% til 22% i selskapets finanspolitiske 2019 andre kvartal, og resultatet er slått å falle enda lenger.

Micron selger produkter til en mangfoldig gruppe kunder, så skylden kan ikke legges utelukkende på iPhone. Ikke desto mindre vil minnebrikkeoverskudd hos enhetsprodusenter, bilprodusenter og datasentraloperatører ta litt tid å jobbe ned. I tillegg er det ingen å fortelle hvor langt etterspørselen vil falle, eller hvor lenge det vil vare. Dette gir et ukjent antall nærtidstrykk på Microns topp- og bunnlinjer, slik at flere kursnedsettelser kan være i orden.

Imidlertid, mens selskapets ledelse sier at utsikterna er fortsatt skyet, forventes det å begynne å plukke opp igjen i andre halvdel av 2019. Da Micron utsteder mer bestemt språk som omtaler en forventet gjenoppretting for sine minneprodukter, vil aksjen vise tegn på liv en gang en gang til. I mellomtiden bør investorer interessert i Micron kjøpe aksjene litt om gangen.

Strømstyringsløsninger for alle

ON Semiconductor

(NASDAQ: PÅ)

, en produsent av strømstyring og sensorchips, er også på Apples offisielle leverandørliste. Til tross for headwinds i forbrukerelektronikk som smarttelefoner, har selskapet vært godt ute i bilindustrien og utvidet strømstyringsløsninger for andre industrielle applikasjoner. Årets salg og resultat per aksje i tredje kvartal 2018 var henholdsvis 11% og 52%.

Salget i fjerde kvartal forventes å øke minst 7% i løpet av 2017, og ONs bunnlinje skal øke enda høyere etter hvert som fortjenestemarginene blir bedre. Til tross for det rosenkledde utsikter, har treg ytelse i noen av ONs sluttmarkeder og en nedgang i resultatveksten etter oppkjøpet og integrasjonen av en konkurrent i 2016 gitt at aksjene vil falle over 40% fra sin høye nådd tidlig i 2018.

Den bratte nedgangen og ON-ledelsens samlede positive utsikter gjør at aksjene ser ut som en verdi overskrift i det nye året. Trailing 12-måneders pris til fri kontantstrøm er 13, 7, og ett års fremskudspris til inntjening er bare 8, 3. I likhet med Skyworks og andre varierte Apple-leverandører, innebærer dette et mye mer lønnsomt selskap neste år, da nye bruksområder for ONs produktportefølje fortsetter å drive forretningsresultater høyere.

De høyvoksende dagene drevet av Apples iPhone kan komme til å lukke for øyeblikket, men det betyr ikke at selskapets leverandører er dømt. Etter en stygg slutt til 2018 ser noen av disse leverandørbestandene ut som ekte gode kjøp i 2019 - for ikke å nevne på lang sikt - da veksten i den digitale økonomien fortsetter å vokse i et raskt tempo.