Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 ting å se på aksjemarkedet denne uken

Anonim

Aksjer knapt budged i forrige uke, for å beholde både Dow Jones Industrial Average

(DJINDICES: ^ DJI)

og S & P 500

(SNPINDEX: ^ GSPC)

på bare beskjedent positivt område for året.

Inntektsrapporter har fortsatt potensial til å styre indekser i en retning eller den andre, med forhandlere som holder fokuset i løpet av de neste handelsdager. Lowe er

(NYSE: LAV)

, Mål

(NYSE: TGT)

, og Best Buy

(NYSE: BBY)

er hver satt til å rapportere sine siste resultater denne uken. Her kan investorene forvente fra disse kunngjøringene.

Lowes sesongmessige trafikk

Home-improvement forhandler Lowe s vil legge ut sine resultater før markedet åpner på onsdag. Og mens det rutinemessig sporer sitt større rivaliserende Home Depot på viktige vekst- og lønnsomhetsmålinger, har baren senket for denne siste salgstiden etter at markedslederen viste en sjelden nedgang i første kvartalskundetrafikk og driftsresultatmargin.

Investorene vil følge Lowe sine sammenlignbare beregninger - spesielt kundetrafikk - for tegn på at forhandleren har stoppet ceding markedsandel til Home Depot. Utgående konsernsjef Robert Niblock og hans team har spådd en samlet vekstnedgang til rundt 3, 5% i 2018 sammenlignet med fjorårets 4% gevinst. Det målet kan være vanskeligere å nå hvis samme industri kjemper som påvirket Home Depot, også skadet Lowes resultater i begynnelsen av den kritiske vårsalgetiden.

Likevel kan investorer få gode nyheter på finansfronten denne uken. Gitt sitt konservative utbytteutbytteforhold og den ekstra kontanter på vei mot skattedrag, kunne Lowe's få rom til å øke sin direkte kontantavkastning i de kommende kvartalene, forutsatt at det beskjedne salgstaket holder opp.

Målets lønnsomhet

Investorer finner noen få gode grunner til å tro på Targets gjennomslag i det siste. Forhandleren overgått sin oppgraderte salgsvekstveiledning i løpet av ferieperioden, for eksempel takket være sunne kundetrafikkvinster og økende salg av e-handel. Fra begynnelsen av mars hadde selskapet spådd at denne positive vekstmomentet vil fortsette inn i 2018.

I tillegg til sterke salgsgevinst vil investorene følge Targets lønnsomhet onsdag morgen for ledetråder om hvor tallet kan lande etter at forhandleren fullfører sin omdannelse til en flerkanalselger. Resultatmarginen falt i fjor, og ledelsen advarte aksjonærene om å forvente ytterligere nedgang da e-handel blir en større del av virksomheten. Den lille lønnsomhetsdypen vil være en liten pris å betale for de andre økonomiske forbedringene Target håper å oppnå, inkludert raskere salgsvekst, økende kontantstrøm og økt avkastning på investert kapital.

Best Buys utsikter

Best Buy vil kunngjøre sine siste resultater på torsdag. Etter flotte investorer ved å legge ut sterke salgsgevinster i løpet av ferien, er forventningene høye for flere gode nyheter denne uken.

CEO Hubert Joly og hans team har spådd beskjedne salgsgevinster på om lag 2% i år etter fjorårets 5, 6% økning. For første kvartal er målområdet mellom 1, 5% og 2, 5%, men forhandleren kan overgå det målet hvis positive etterspørselstrender fortsetter i viktige produktkategorier som spill og smarttelefoner.

Selskapet må slå en tøff balanse når man søker markedsandeler på bekostning av lønnsomhet. Men driftsinntektene ventes å holde seg stabile på 4, 4% av salget i år, for eksempel i forhold til 4, 7% for to år siden.

Samtidig har Best Buys aggressive kostnadsbesparende program gjort det lettere å beskytte inntjeningen, og selskapets sterke økonomiske stilling gir det stor fleksibilitet når den navigerer gjennom en flyktig tid for murstein og mørtelforhandlere.