Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 ting Dropbox Management ønsker deg å vite

Anonim

En rask titt på Dropbox 's

(NASDAQ: DBX)

Første rapporterte kvartal som et børsnotert selskap viser et sterkt selskap med betydelig fart. Sky lagringsselskapets omsetning i første kvartal sprang 28% året etter, hjulpet av en økning på 24% fra året til og med 3, 2% høyere inntekt per bruker. Videre var en annen nøkkeldriver for Dropboxs virksomhet i perioden økt adopsjon av premieplanene, sier ledelsen i selskapets resultat i første kvartal.

Men inntektsutgivelser kan ofte begrenses i synligheten de gir investorer. Heldigvis arrangerer også børsnoterte selskaper konferansesamtaler sammen med sine inntjeningsutgivelser, noe som gir investorer ytterligere innsikt. Her er tre viktige takeaways fra Dropboxs siste inntjeningsanrop (via et S & P Global Market Intelligence-transkripsjon).

Hvordan Dropbox ser sin forretningsmodell

Å leve opp til et salgsforhold på 10 vil kreve noen eksempler på utførelse og vedvarende nivåer av høye vekstnivåer i mange år. Men Dropbox CEO Drew Houston mener at selskapets kraftige forretningsmodell stiller lagringsselskapet for betydelig vekst over lang tid.

Våre forbrukerrøtter har hjulpet oss til å banke en unik forretningsmodell som kombinerer viraliteten og omfanget av en Internett-bedrift med forutsigbarhet og kontantgenerering av en SaaS-bedrift. Som et resultat var vi det raskeste SaaS-selskapet til en omsetning på 1 milliard dollar, og vi tror vi har en lang bane for vekst. - Houston

Her er hva ledelsen forventer i 2018

Ledelsen ga sitt utsikter for 2018 i løpet av kvartalet. Her er hva Dropbox CFO Ajay Vashee sa:

For hele året 2018 forventer vi at inntektene skal ligge i størrelsesorden $ 1, 343 milliarder til $ 1, 355 milliarder, ikke-GAAP driftsmargin skal ligge i området 9% til 10% og fri kontantstrøm skal ligge i størrelsesorden $ 340 millioner til $ 350 millioner. Dette tallet inkluderer en engangsutgift knyttet til utbyggingen av vårt nye hovedkontor.

I noen sammenhenger representerer omsetningen mellom $ 1, 343 milliarder og $ 1, 355 milliarder i regnskapsåret 2018 vekst mellom 21% og 22%, noe betydelig redusert fra Dropboxs 31% årlige omsetningsvekst i 2017 og 28% i selskapets første kvartal i 2018. Men denne veksten er litt høyere enn om lag 20% ​​omsetningsvekst om året

(NYSE: BOX)

forventer i det nåværende regnskapsåret.

Videre oversetter Dropboxs veiledning for en ikke-GAAP-driftsmargin på mellom 9% og 10% til en betydelig forbedring sammenlignet med DropBoxs ikke-GAAP-driftsmargin på 5% i regnskapsåret 2017.

Dropbox tiltrekker seg kunder i regulerte næringer

Et område Dropbox konkurrent Box anser seg selv som en leder er i regulerte bransjer. Faktisk, i Boxes siste inntjeningsfrigivelse, utpekte konsernsjef Aaron Levie spesifikt selskapets prestasjoner på dette området, og sa Box "leverte produktinnovasjon og sikkerhet for noen av verdens største og mest regulerte bedrifter." Levi nevnte kunder i bilindustrien, helsevesenet og forsvaret.

Men Dropbox sier at det ser mye fremgang i regulerte næringer også, selv uten å gjøre en felles innsats for å tiltrekke seg disse kundene.

"Når det er sagt, [i] de regulerte næringene ... ser vi mange leger, folk i finansinstitusjoner som velger å bruke Dropbox fordi verktøyene de blir levert, bare ikke fungerer for hva de ' Prøv å gjøre det, forklarer Dropbox COO Dennis Woodside.

Woodside oppførte deretter andre eksempler på mer regulerte næringer som bruker Dropbox, inkludert forskningsinstitusjoner og forsikring.

Spurt om Dropbox ville spesifikt rettet mot disse mer regulerte bransjer, sa Woodside: "[W] e er ikke med vilje satt ut for å følge disse bransjene. Men hvor vi ser signal, hvor vi har bruk eller vi har betalt bruk, vil vi sikkert ha en salgsrepresentant og det meste av den bruken kommer bare til oss gjennom vår selvbetjente motor. "

Drobpoxs fulle første kvartal inntjeningsanrop er tilgjengelig for nedlasting på selskapets investor relations nettsted.