Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 aksjer med Activision Blizzard-lignende returpotensial

Anonim

Spillmaker Activision Blizzard

(NASDAQ: ATVI)

har vært en fremtredende aktør for investorer gjennom årene. De som kjøpte aksjer da Motley Fools Stock Advisor først anbefalte det i 2002, er for eksempel mer enn 1700%, noe som har utelatt markedets avkastning. Å drive disse gevinsten var selskapets evne til å konsekvent vise ut produkter som forbrukerne ønsket, noe som resulterte i at inntekter og fortjeneste økte raskt.

Mens Activision Blizzard kan fortsette å overskride markedet i årene som kommer, vil det være vanskelig for den å levere en gjentatt ytelse de neste 15 årene. Derfor er vi på utkikk etter selskaper som er litt tidligere i sin vekstsyklus, og har potensial til å produsere avkastning på markedet i årene som kommer. Tre som fikk øye på oss, er Continental Building Products

(NYSE: CBPX)

, Dave & Buster er underholdning

(NASDAQ: PLAY)

, og Pioneer Natural Resources

(NYSE: PXD)

.

Bygg en sterk fremtid

Rich Duprey (Continental Building Products): Boligene kan ha myknet litt i april fra måneden før, men i forhold til i fjor øker virksomheten. Det er gode nyheter for Continental Building Products, en regional produsent av gipsplater.

Ifølge Census Bureau ble boligstart falt 2, 6% i april fra mars, men var opp 0, 7% fra april 2016. Enda viktigere, byggetillatelser, en metrisk som ser på hvordan næringen kan være i fremtiden, var ned 2, 5% i rekkefølge, men opp 5, 7% året over året.

Selvfølgelig er boligmarkedet ikke ensartet, men i sørøst hvor Continental er sterkest, sier selskapet at det har hatt et eksepsjonelt robust marked, spesielt i Florida og Georgia. Boligets oppturer og nedturer i vest er av liten interesse fordi det ikke deltar i det markedet. Kontinentale anslår at den har en 17% andel av wallboard-markedet øst for Mississippi-elven, en region som står for mer enn 55% av den totale amerikanske wallboard-etterspørselen.

Virksomheten er naturlig knyttet til helsen til det generelle boligmarkedet, og etter at finansmarkedet har gått sammen for et tiår siden, har industrien klatret seg opp igjen. Amerikanske boliger begynte å nå 1 million enheter i 2014, 1, 11 millioner i 2015 og 1, 17 millioner i 2016. I løpet av kvartalet for inntektsinntekter med analytikere i fjor sa CFO Dennis Schemm at han mener at 1, 25 millioner til 1, 3 millioner enheter i år er mulig .

Ved 22 ganger inntjening og 17 ganger neste års anslag ser Continental Building Products seg ganske til litt undervurdert i forhold til de brede markedsverdiene, men når du ser at den også handler på mindre enn 10 ganger den frie kontantstrømmen den produserer, produsenten ser billig ut. Dette gir Continental muligheten til å nyte betydelig ekspansjon.

Spise. Drikke. Spille. Se.

Daniel Miller (Dave & Buster's Entertainment): Få bedrifter har også gjort i sin respektive bransje som Activision Blizzard har på tredjeparts videospillarena. Ikke bare har Activisions lager økt 65% hittil hittil - det er en svimlende 415% de siste fem årene! Og mens Dave & Buster's Entertainment, Inc. opererer på en annen arena, bruker det videospill for å endre hvordan folk spiser og spiller - og det blir en sterk forretningsmodell.

Det er sant at min generasjon vil ha en opplevelse og sosiale medier-verdige bilder (som om det tar noe mer enn en sandwich som blir verdig), og vi har en tendens til å gå ut oftere enn andre demografi. Det gjør min generasjon perfekt for Dave & Busters målkonsument. For ti år siden var selskapet mer fokusert på mat, som en tradisjonell restaurant ville være, med om lag 56% av virksomheten generert av mat og drikke, mens resultat før skatt, skatt, avskrivninger og amortisering (EBITDA) var rundt 11%. Ledelsen kastet fokus på flere spill og underholdning, med om lag 55% av virksomheten fra det segmentet i 2016, og EBITDA-marginen sprang til 23, 8%.

Nå som forretningsmodellen gir bedre marginer, er veksthistorien klar til å ta av. Dave & Buster åpnet 11 butikker i fjor og planlegger en annen 11 til 12 i år, med en rørledning på 25 underskrevne leieavtaler for å sikre fremtidig vekst. Det planlegger også å fortsette å kjøre sammenlignbart salg gjennom ni salgsfremmende vinduer og tre nye mat og drikkeutlegg per år. Og sist men ikke minst er det potensialet i utlandet. Den undertegnet sin første internasjonale avtale i 2015 og forventer å åpne syv internasjonale steder de neste årene.

Dave & Buster har konsekvent forbedret forretningsmodellen, og historien er i tidlig innings. Mens restaurantbransjen kan være et skummelt sted for investeringer under økonomiske nedgangstider, kan langsiktige investorer få en stor vinner i Dave & Buster.

Et oljeselskap med massivt returpotensial

Matt DiLallo (Pioneer Natural Resources): Oljeprodusenter er ikke ofte tenkt på som big-time vekstbeholdninger på grunn av bransjens syklighet. Pioneer Natural Resources håper imidlertid å forandre den mentaliteten da den lanserer en ambisiøs plan om å bli en million produsent i løpet av en dag i 2026. For et selskap som for øyeblikket produserer kun en fjerdedel av denne prisen, må det levere betydelige produksjonsvekst i årene fremover for å nå det målet.

Det er akkurat hva Pioneer har til hensikt å gjøre, og retter seg mot mer enn 15% sammensatt årlig produksjonsvekst over den tidsrammen under antagelsen om at oljen er gjennomsnittlig nær $ 55 per fat. Gitt avkastningen som Pioneer kan tjene på nye brønner boret til den oljeprisen, anslår det at produksjonsveksten kan øke 20% sammensatt årlig kontantstrømvekst. Det er elitenivå kontantstrømvekst - ikke bare for et oljeselskap, men for enhver bedrift. Faktisk, ifølge en rapport fra en analytiker hos JP Morgan, har bare 15 selskaper oppnådd 20% kontantstrømvekst i løpet av det siste tiåret, hvorav de fleste er tech-giganter.

Det som er verdt å merke seg om disse kontantstrømvækstmaskiner er at deres aksjer knuste markedets gjennomsnittlige avkastning. Samlet sett leverte de 15 aksjene gjennomsnittlig total aksjonær avkastning på 662% over en 10-årig periode, eller 18, 8% årlig. Mens Pioneer kan ha en tøff tid som samsvarer med avkastningen gitt uforutsigbarheten til oljeprisene, bør evnen til å levere robust produksjon og kontantstrømvekst til lavere oljepriser fortsatt gi avkastning på markedet for investorer over lengre tid.