Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 aksjer som kutter deg en sjekk hver måned

Anonim

Her i Nord-Amerika lever de fleste utbetalende selskaper sine utbetalinger kvartalsvis. Hver tredje måned får du en annen del av det underliggende selskapets kontantstrømmer. Men kvartals kadens er ikke skrevet i stein.

For eksempel, Walt Disney

(NYSE: DIS)

kunngjør sine utbytte på halvårlig basis. I virkeligheten blir de kvartalsvise kontrollene sammenkoblet og sendt ut hver sjette måned i stedet. For bare et par år siden kom Disneys utbytte som en engangsbeløp en gang i året. Så Mouse House faktisk akselererer sine utbetalinger hvis noe. Gi det enda et par år, og kanskje vil det bli med resten av markedet ved å sende ut kvartalsvise utbyttekontroller i stedet.

Og hvis det ikke passer deg, sender en håndfull aksjer faktisk ut mindre utbetalinger månedlig i stedet. Jeg har til og med funnet et par tickers i denne sjeldne kategorien som ser ut som solid dividend-betalende kjøper akkurat nå.

La meg introdusere deg til det kanadiske kabelfirmaet Shaw Communications

(NYSE: SJR)

, detaljhandel-fokusert REIT Realty Inntekt

(NYSE: O)

, og egenkapital investeringsselskap Main Street Capital

(NYSE: Main)

. Alle disse selskapene sender ut månedlige utbetalinger.

Opp opp og avsted

Inntektsinvestorer elsker to ting fremfor alt: stabile utbytter støttet av solide kontantstrømmer, og et sterkt engasjement for å øke disse utbyttene hvert år. Eiendomsinvestering Tillit Eiendomsinntekter går ut over disse idealene med et månedlig utbytte som har sett mer enn sin rettferdige andel av utbetalingsøkningene.

Siden det ble offentliggjort i 1994 har REIT hevet sine månedlige utbytter utbetalt 94 ganger. Det inkluderer fire økninger i det siste året alene. Denne strategien skaper et veldig interessant langsiktig utbytteoversikt. Her er en ganske kortvarig versjon, noe som gir deg en bedre oversikt over de konstante utbyttemodifiseringene:

Eiendomsinntektens aksje har i dag et utbytte på 4, 7%. Hvis du leter etter både utbyttekontroller og utbytteforhøyelser ved uvanlig høye frekvenser, vil Realty Income være et flott sted å starte.

Main Street utbytte

Main Street Capital er en annen historie. Selskapet gir finansiering for små og mellomstore bedrifter med lovende futures, ofte til gjengjeld for noen egenkapital i bedriftene den finansierer. De resulterende kontantstrømmene trekkes inn i to kategorier av utbytte.

De månedlige utbetalingene er omtrent like solide og forutsigbare som de kommer, med en lang historie med årlige økninger. I tillegg betaler selskapet ut spesielle utbytte to ganger i året, hvor størrelsen på utbyttekontrollene avhenger av ytelsen til Main Street Capital portefølje av kapitalinvesteringer. Sammen danner de et særegent såtatt diagram:

Det totale utbytteutbyttet står for tiden på en generøs 6, 1%. Selskapet investerer i en mangfoldig mengde bedrifter, blant annet musikk- og klærbutikker, merkevareforvaltere, og til og med litt spekulasjon i kryptokurv. Det er en interessant investeringsidee, minst sagt.

Nordlig eksponering

Kanadiske kabelselskapet Shaw Communications er et unikt utbyttespill. Selskapet betaler ut utbytte hver måned, men kunngjør dem på kvartalsplan. Med andre ord dekker fire utdelingsmeldinger om året totalt 12 månedlige kontroller, i grupper på tre betalinger om gangen.

Shaws utbytte stiger ikke alltid månedlig etter hvert som selskapet finjusterer sine utbetalinger for å passe kontantstrømbehovet i hvert kvartal. De tre betalinger per batch er sjelden det samme beløpet; Noen ganger stiger de, og noen ganger faller de. Men selskapets uttalte mål er å generere sterke kontantstrømmer til kraftutbyttevekst på lang sikt.

Selskapet har utvidet seg til trådløse tjenester de siste årene for å holde seg interessert i denne ledningen. Den fleksible utbyttepolitikken hjelper Shaw til å tilpasse seg endrede markedsforhold uten å skremme investorer og analytikere. I dag stopper Shaws etterfølgende utbytte ved $ 1, 00 per aksje, men den årlige utbetalingen av den nyeste batchen steg til 1, 19 dollar per aksje. Det er et effektivt utbytte på 5, 9%, parret med en limber management style som burde holde Shaw i virksomhet i flere tiår framover.