Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 aksjer som kan sette Nvidia tilbake til skamme

Anonim

NVIDIA Corporation

(NASDAQ: NVDA)

har vært en av de beste bestandene på markedet de siste årene, steget 205% i løpet av det siste året og 820% de siste tre årene alene. Du har kanskje gått glipp av det, men hvert eneste øyeblikk dukker opp slike spillskiftende aksjer for investorer.

Vi spurte noen av våre investorer for aksjen de tror kunne ha NVIDIA-lignende avkastning og Fitbit Inc

(NYSE: FIT)

, General Motors Company

(GM)

, og Omeros Corporation

(NASDAQ: OMER)

laget toppen av listen. Her er hvorfor vi liker dem så mye.

En lager igjen for død

Tim Green (Fitbit): Det er mer enn én måte for en aksje for å legge ut utrolig retur. NVIDIA har steget takk til alle deler av sin virksomhet som vokser som gangbusters, sammen med en heaping spiseskje med tærte-i-himmelen forventninger som involverer kunstig intelligens og selvkjørende biler. Fitbit lager, hvis det følger med, vil stige, ikke fordi selskapet har stor suksess, men fordi det ikke mislykkes.

Fitbit-aksjen har blitt decimert siden treningsfirmaet ble offentliggjort i 2015, ned nesten 90% fra topp. Inntektene har tumblet, fortjeneste har forvandlet seg til tap, og et rapportert urolig smartwatch-prosjekt kan ikke være frelseren selskapet desperat trenger. Etter en ansettelsesproblemer gjennom hele tiden som et offentlig selskap, ble Fitbit tvunget til å vende kurs og legge av ansatte tidligere i år.

Med aksjen ned så mye, og med forventningene så lave, kunne en positiv utvikling sende aksjen økende. En ting som hjelper årsaken er Fitbits balanse. Ved utgangen av det siste kvartalet hadde Fitbit $ 725 i kontanter og ingen gjeld. Med sikkerhetskopiering av netto kontanter vurderer markedet Fitbits virksomhet på rundt $ 600 millioner. Selskapet forventer å produsere minst $ 1, 5 milliarder av omsetningen i 2017, selv om det også forventes et betydelig tap.

Fitbit trenger å gå tilbake til vekst og lønnsomhet for aksjen for å få noen sjanse til å gjenopprette. Men hvis selskapet kan overskride de slått ned forventningene til markedet, er en stor gevinst for pasientinvestorer ikke ute av spørsmålet.

En sjelden perle

Cory Renauer (Omeros Corporation): Denne bioteknologien har et sjeldne sykdomsmedisin i utvikling som kan gjøre lagerplattformen i form av en hockeypinne. Kandidaten, forsynt kalt OMS721, kaster en skiftenøkkel i verkene av en kompleks serie av trinn som kan føre til ukontrollert ødeleggelse av små blodkar. Den normale funksjonen til denne komponenten av immunsystemet fjerner fremmede partikler. Blant en liten gruppe pasienter med sjeldne genetiske forhold fører ukontrollert aktivering av komplementsystemet til livstruende blodpropper i små blodkar gjennom hele kroppen.

Det er en behandling tilgjengelig for en av disse genetiske tilstandene, atypisk hemolytisk uremisk syndrom (aHUS), kalt Soliris fra Alexion Pharmaceuticals . Dessverre for aHUS-pasienter forårsaker det ofte hodepine, diaré og har vært kjent for å øke risikoen for farlige infeksjoner. Til tross for Soliris ulemper, raked den i en fantastisk 2, 6 milliarder dollar i fjor, og det står til grunn at en mer tolerabel behandling for arvelige komplementsystemforstyrrelser kan øke denne figuren.

Omeros Corporation aksjekurs har mer enn doblet i år, da selskapet droppet hint om at en pågående klinisk prøve med aHUS-pasienter utviklet for å støtte en FDA-søknad kunne lykkes. En relativ mangel på bivirkninger i forhold til Soliris kan gjøre en potensiell ny lansering utrolig vellykket, forutsatt at den får FDA-godkjenning. Hvis OMS721 blir halv så vellykket som Soliris, vil dette selskapets markedsverdi på bare 965 millioner dollar sannsynligvis svulme til flere ganger sin nåværende størrelse.

Kanskje min favorittfunksjon i denne bioteknologien er at den allerede har en økende inntektskilde for å finansiere OMS721s kliniske forsøk. Selskapet markedsfører en elevdilator som heter Omidria, og det blir stadig mer populært blant øyekirurger som utfører millioner av kataraktavtak og linsebrytningsoperasjoner hvert år. Omidrias evne til å redusere komplikasjoner har sendt sitt salg til et nivå som kunne gjøre Omeros et lønnsomt selskap i år, noe som kan begrense tap hvis en uventet snafu forårsaker OMS721 å fizzle.

Den oversett automatisk giganten

Travis Hoium (General Motors): Jeg skal med en utenfor boksen plukke her, men la meg forklare hvorfor General Motors vil være et godt lager for investorer på lang sikt, akkurat som Nvidia.

GM er et ekstremt lønnsomt selskap på grunn av sin kjernevirksomhet. Det er en leder i lukrative lastebil og SUV-markedet, noe som driver ut penger i dag. Og aksjen handler til en pris / inntekt flere enn 6.

Og GM gjør uten tvil mer enn noe annet selskap for å bygge de autonome flåte som vil drive fremtiden for transport. Dens Cruise Automation-divisjon utvikler selvkjørende teknologi, og hvis du ser på YouTube-kanalen, er resultatene ganske imponerende, og den elektriske Chevy Bolt har minst 180 autonome kjøretøy i testing over hele landet. I tillegg til Cruise Automation har GM en eierandel på 9% i Lyft, turen som driver selskapet, og gir det en rekke muligheter i den autonome kjørefremtiden.

På toppen av å være en leder i autonomi og ri deling, slo GM Tesla

(NASDAQ: TSLA)

Modell 3 til markedet da Chevy Bolt traff gatene sent i fjor. Ifølge InsideEVs, har GM allerede solgt 7.592 bolter i USA, og produksjonen skjermer hver måned.

Med et lønnsomt fundament og en strategisk posisjon som setter den foran de fleste konkurrenter i EV, autonom kjøring og ri deling, er GM godt posisjonert for fremtiden. Og aksjer handles med et så lite flertall at aksjen kan doble, og det kan fortsatt betraktes som et verdipapir. Langsiktig, GM er et lager som kan sette Nvidia tilbake i skam.