Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

De 3 aksjene på MFM-teamets radar denne uken

Anonim

På The Motley Fool kan vi være buy-and-hold, langsiktige investorer, men før vi kan holde en aksje, må vi velge aksjen, så våre analytikere er alltid på jakt etter gode investeringsideer.

Hver uke skiller noen bedrifter seg ut fra mengden mer enn andre. Derfor slutter hver Motley Money-episode med et segment hvor verten Chris Hill spør sine gjester - denne gangen senior analytikere Jeff Fischer, David Kretzmann og Jason Moser - - hvilke selskaper har de øynene sine på denne uken og hvorfor. For denne episoden er de fascinert av digitalbetalingsspiller Square

(NYSE: SQ)

, online utdanning plattform 2U

(NASDAQ: TWOU)

, og cloud-løsninger spesialist Veeva Systems

(NYSE: VEEV)

.

Et fullt utskrift følger videoen.

Denne videoen ble tatt opp 9. november 2018.

Chris Hill: La oss komme til aksjene på vår radar. Vår mann bak glasset, Steve Broido, kommer til å slå deg med et spørsmål. Jason Moser, du er oppe først. Hva ser du på denne uken?

Jason Moser: Vi snakker mer om det på mandagens Industry Focus. Beklager for den skamløse pluggen der, men du må gjøre hva du må gjøre. Square rapporterte denne uken, ticker SQ. Aksjene har solgt i kjølvannet av det som var på overflaten en veldig god utgave. Jeg tror det er i utgangspunktet tilbake til hvor det startet denne uken. La oss bare holde alt i perspektiv. Se til brutto betalinger volum med et selskap som dette for å få en ide om hvor godt de gjør. I Square er det veldig bra. Brutto utbetalingsvolum økte med 29% fra året før til 22, 5 milliarder dollar. For å sette det i kontekst, som jeg alltid gjør med dette selskapet, var PayPals brutto betalingsvolum for samme kvartal 143 milliarder dollar. Du kan se at det er en enorm mulighet for Square for å fortsette å vokse. De er 29% vekst. PayPal var 25% vekst. Høres ut som at noen plukker opp en liten del!

Største spørsmål med dem, økonomidirektør Sarah Friar har tatt av. Gratulerer med henne på konsernsjefens jobb. Det spørsmålet forhåpentligvis vil bli besvart snart. Hun er definitivt en ressurs at de vil bli savnet.

Hill: Steve, spørsmålet om Square?

Steve Broido: Når jeg tenker på Square, tenker jeg på den lille firkanten som plugger inn i telefonen din. Er det mer til denne virksomheten? Er det alt dette handler om? Jeg har nettopp ikke fulgt selskapet så mye.

Moser: Jeg synes det er et veldig godt spørsmål. De har gjort en så god jobb med å merke seg virkelig. Men det handler egentlig om programvaren som de bygger med den maskinvaren. Og det blir bare en mer overbevisende pakke for selgere på alle forskjellige arbeidslinjer. Virkelig, programvaren er ryggraden i selskapet.

Hill: David Kretzmann, hva ser du på denne uken?

David Kretzmann: Jeg ser på 2U, TWOU, en annen lager som ble truffet etter å ha rapportert hva som ser ut som ganske bra inntekter denne uken. De står bak en programvareplattform for å levere nettstudier på skolen til studenter hvor som helst. De samarbeider med store navnuniversiteter som Oxford, Cambridge, Harvard og Yale. Samlet om 22 universiteter, med 64 totalt programmer på nettet og telling. Det er en interessant forretningsmodell. Når de samarbeider med et av disse universitetene for en av disse masterprogrammene online, er den korteste kontrakten de har ti år, og noen av deres kontrakter er over ti år. Så, de burde generere noen jevne, tilbakevendende inntekter i det lange løp. Dette siste kvartalet var omsetningen opp med 50%. Bruttomarginen er sterk på 80%. Fortsatt urentable på bunnlinjen. Men mange ting å like her.

Hill: Steve, spørsmålet om 2U?

Broido: Vi hører om nettbasert utdanning forstyrrer tradisjonelle høyskoler, men det er så mange høyskoler som fremdeles ikke virker forstyrret. Er dette en bølge som vi bør se nærmere på?

Kretzmann: 2U tar ikke nødvendigvis en forstyrrelse, men mer en partnerskapstilnærming. Å erkjenne at Harvard, Oxford, Yale, er disse noen av de mest kraftige merkevarene og institusjonene i verden, og hjelper dem med å komme seg online.

Hill: Jeff Fischer, hva ser du på?

Jeff Fischer: Veeva Systems, ticker VEEV. Selskapet tilbyr skyløsninger for biovitenskapsindustrien, alt fra kundeforholdsstyring til FoU til regulering. Det er nøkkelordet. De er en ekspert på å sørge for at du overholder alle regler. Og nå går de videre enn biovitenskap, hvor de virkelig har en god lederposisjon, i andre bransjer. Det gir dem mye potensial. Inntektene er ute sent denne måneden.

Hill: Steve, spørsmål om Veeva Systems?

Broido: Jeg hører ordene "sky" og "biovitenskap" og jeg er allerede forvirret. Hvordan kan en gjennomsnittlig aksjonær følge dette firmaet og følge med på hva de gjør?

Fischer: Flott spørsmål, Steve. Du kan lese deres konferansesamtaler online gratis. De forteller det klart hvordan de leverer programvare som hjelper bioteknologiske selskaper og farmasøytiske selskaper å utvikle stoffer, rapportere riktig på stoffene, og administrere sine relasjoner til kunder, blant mange andre ting.

Hill: Har du en aksje du vil legge til i din tittel liste, Steve?

Broido: Jeg tror 2U ser litt kult ut.