Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 Sosial sikkerhet Myter Du kan ikke gi råd til å tro

Anonim

Millioner av eldre samler sosial sikkerhet og avhenger av fordelene for å dekke regningene i pensjon. Men det er mye feilinformasjon som sirkulerer med hensyn til trygdeordninger, og hvis du ikke lærer å gjenkjenne fakta fra fiksjon, vil du ikke få mest mulig ut av disse fordelene. Med det i tankene, her er tre strålende myter som det lønner seg å komme til bunnen av.

Myte nr. 1: Sosial sikkerhet vil snart være konkurs

Virkelighet: Det er sant at sosial sikkerhet står overfor en fremtidig mangel som kan føre til at fordelene blir slashed så mye som 23% kommer i 2034. Men det er stor forskjell mellom det verste fallet og programmet går tom for penger helt, og kjøp inn i sistnevnte kan føre til at du oppfører deg raskt med hensyn til fordelene dine.

Faktum er at sosial sikkerhet aldri kan gå i stykker fordi finansieringen kommer fra lønnsskatt. Derfor, så lenge vi har en arbeidsstyrke og fortsetter å samle de skatter, vil den forbli stående. Videre har kongressen en god 16 år å gå inn, ta opp ovennevnte mangel, og hindre at fordelene blir slashed. Derfor, hvis du tenker på å arkivere for trygdeordninger så tidlig som mulig for å sikre at du får noe av pengene mens det fortsatt er tilgjengelig, ikke gjør det. Filing tidlig vil slash dine fordeler, og det er en god måte å sikre en lavere inntektsstrøm for resten av dine gyldne år.

Myte nr. 2: Det spiller ingen rolle når du legger inn fordeler

Virkelighet: Sosial sikkerhet er teknisk designet for å betale deg samme beløp i livstidsfordeler, enten du sender så tidlig som mulig 62, den siste alderen på 70 eller et sted i midten. Logikken er at enhver reduksjon du mottar i dine månedlige innbetalinger ved å arkivere tidlig, vil bli kompensert av det større antallet individuelle innbetalinger du samler inn. På samme måte vil det holde øynene dine på betalinger, men du vil få færre individuelle betalinger som følge av dette.

Denne formelen forutsetter imidlertid at du har en gjennomsnittlig forventet levealder, så hvis du har grunn til å tro at du ikke vil leve et veldig langt liv, er du faktisk bedre å arkivere så tidlig som mulig. På flipsiden, hvis helsen din er god, og du har en sterk familiehistorie av lang levetid, vil du generelt komme frem økonomisk fremover ved å vente så lenge som mulig å arkivere.

Her er et eksempel. Tenk deg at du ser på en full pensjonsalder på 67, hvor du vil samle $ 1500 i måneden. Krav på fordeler ved 62 vil redusere dine månedlige utbetalinger til $ 1.050 hver, men du vil samle 60 flere av dem. Hvis du lever til alderen 78 1/2, vil du komme opp med omtrent samme total levetid fordel under begge scenarier. Men hvis du går forbi ved 75, kommer du ut nesten $ 20 000 fremover ved å sende inn tidlig.

På samme måte, hvis du forsinker fordelene til 70, øker du hver enkelt betaling du får fra $ 1.500 til $ 1.860. Hvis du bor til 82 1/2, vil du ødelegge selv under enten arkiveringsscenariet. Men hvis du bor til 90, kommer du ut over $ 32.000 fremover ved å ta fordeler på 70 i stedet for 67. Poenget er at det spiller ingen rolle når du legger inn fordeler, så tenk lenge og hardt om tilstanden til helsen din og bruk som for å hjelpe deg med å bestemme deg.

Myte nr. 3: Økningen i livsforsikringskostnadene bidrar til å holde deg oppdatert

Virkelighet: Siden 1975 har mottakere av sosial sikkerhet mottatt automatiske årlige levetidsjusteringer, eller COLA, for å hjelpe deres fordeler å holde tritt med inflasjonen. Derfor kan du tro at du kan hvile lett og vite at beløpet du begynner å samle, vil sakte men sikkert gå opp over tid.

Problemet er imidlertid at COLAer i de senere år har unnlatt å matche inflasjonsraten, og dermed sette eldre i en automatisk ulempe. Videre blir de fleste COLAs svelget av Medicare-premier som et resultat av Social Security's "hold harmless" bestemmelse, noe som betyr at eldre ofte ser lite eller ingen ekstra penger i sine hender når de COLAene er satt på plass.

"Hold uskadelig" bestemmelsen sier at Social Security mottakere ikke kan se sine fordeler gå ned på grunn av Medicare premium økninger, og mens det er designet for å beskytte seniorer, betyr det også at de vanligvis ikke dra nytte av COLAs i form av engangs, tilgjengelig inntekt. Derfor, hvis du vil ha et skudd for å beholde kjøpekraften din i pensjon, investere besparelsene dine klokt, slik at din IRA eller 401 (k) returnerer er i stand til å overskride inflasjonen og kompensere for trygde COLAer for trygdeordninger.

Jo mer du vet om sosial sikkerhet, desto større er sjansene dine for å maksimere fordelene dine. Så gjør deg selv en tjeneste og les videre på hvordan programmet fungerer. På denne måten vil du være i en bedre posisjon til å skille myte fra virkeligheten fremover.