Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 scenarier når det lønner seg å kreve sosial sikkerhet straks

Anonim

Millioner av eldre regner med sosial sikkerhet for å holde tritt med pensjonskostnadene, og det er derfor viktig å påstå fordeler i riktig alder. Selv om disse fordelene beregnes ut fra levetidsinntektene, vil alderen du lager på dem påvirke beløpet du samler hver måned.

Hvis du krever ytelser ved full pensjonsalder, vil du være kvalifisert for det eksakte beløpet din inntektsfortegnelse gir deg rett til. Den alderen er enten 66, 67 eller et sted mellom, avhengig av fødselsår.

Du trenger ikke å registrere for fordeler ved full pensjonsalder. Du kan hente dem så tidlig som 62 år, men i så fall reduserer du dem med en viss prosentandel for hver måned du filmer tidlig. Du kan også forsinke dem forbi din fulle pensjonsalder og vokse dem med 8% i året i prosessen.

Nå vil du ofte høre at når det gjelder trygdeordninger, er det alltid en god ide å vente på fil, da det kan resultere i en høyere månedlig fordel. Men her er det tre tilfeller når det lønner seg å kreve erstatning umiddelbart.

1. Du har mistet jobben din og kan ikke betale regningene dine

Dessverre får mange mennesker seg av på 60-tallet, og på det tidspunktet blir det et utfordring å finne nytt arbeid. Bedrifter er ofte nølende med å ansette eldre arbeidere, fordi de føler at disse arbeidstakere er forbi deres premiss og på randen av pensjon.

Hvis du har mistet jobben din og har mange besparelser for å falle tilbake, er det ikke nødvendig å haste for å kreve sosial sikkerhet. Men hvis du har liten eller ingen besparelser og trenger disse fordelene til å betale regningene dine, er det lite fornuft å forsinke dem og racking opp masse kostbar gjeld i prosessen. Når du tar på seg gjeld senere i livet, risikerer du å føre det med deg i graven, for ikke å nevne å ødelegge din kreditt på et tidspunkt da du virkelig kan kjempe for å gjenoppbygge den.

2. Helsen din er dårlig

Sosial sikkerhet er teknisk utformet for å betale deg den samme totale levetidsfordelen uansett når du opprinnelig filen. Logikken er at reduksjonen i fordelene du møter ved å arkivere tidlig, vil bli kompensert av det større antallet individuelle innbetalinger du samler inn. Og på forsiden, hvis du forsinker fordelene forbi full pensjonsalder og øker dem i prosessen, får du også færre utbetalinger i livet ditt.

Den logikken antar imidlertid at du har en gjennomsnittlig levetid. Hvis helsen din er dårlig, og du ikke forventer å leve et veldig langt liv, betaler det vanligvis å kreve fordeler så tidlig som mulig, da det vil gi deg høyest mulig levetidsutbetaling.

La oss si at du har rett til $ 1400 i måneden fra trygdeordninger med en full pensjonsalder på 67 år. Ved innlevering på 62 vil du slippe hver betaling du får ned til $ 980, men du samler inn 60 flere utbetalinger. Hvis du bor til alderen 78 1/2, vil du ganske mye bryte selv under begge scenarier - noe som betyr at du får samme sum i livet ditt, enten du fyller på 62 eller venter til 67. Men hvis du går bort på 75, som er yngre enn den gjennomsnittlige senioren, kommer du ut over $ 18 000 fremover ved innlevering på 62. Derfor, hvis helsen din ikke er bra, vil du kanskje skynde deg for å ta fordeler så snart du kan.

3. Din 70-årsdag har kommet og gått

Jo lenger du forsinker dine trygdeordninger, desto høyere blir de månedlige utbetalingene dine. Når det er sagt, når du blir 70, slutter de forsinkede pensjonskredittene for å holde av på ytelser. Så det er ingen mening i å vente forbi det punktet.

Hvis du allerede har slått 70 og ikke har begynt å ta fordeler, fil for dem med en gang. Sosial sikkerhet vil bare betale deg opptil seks måneder med tilbakevirkende ytelser, så jo raskere du hevder dem, desto mindre sannsynlig vil du være å miste ut på inntekter som er rettmessig din.

De sier at gode ting kommer til de som venter, men noen ganger er det ikke sant for sosial sikkerhet. Hvis noen av de ovennevnte scenariene gjelder for deg, er arkivering med en gang vanligvis din beste innsats.