Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 REITs å kjøpe for 2018

Anonim

Selv om aksjemarkedet hadde et utmerket år i 2017, gjorde eiendomsbransjen ikke det. Takket være en kombinasjon av stigende renter og hoveder som påvirket et bredt spekter av egenkapital-REIT, økte eiendommen 6%, mindre enn en tredjedel av økningen i S & P 500.

Til tross for den ujevne ytelsen i 2017, er mange REITs overbevisende langsiktige investeringer, med markedsslagende returpotensial. Og med sektoren som slår markedet nylig, kan det nå være en god tid å legge dem til porteføljen din.

Selskap

Nylig aksjekurs

Utbytteutbytte

Iron Mountain

(NYSE: IRM)

$ 37.82

6, 2%

American Campus Communities

(NYSE: ACC)

$ 42.74

4, 1%

Realty Inntekt

(NYSE: O)

$ 57.42

4, 5%

Et sterkt merkenavn og mye vekstpotensial

Iron Mountain er allment kjent som leder innen dokumentlagring og sikkerhet, men det er mye mer til selskapet. Mange investorer tenker ikke på Iron Mountain som et REIT, og i rettferdighet ble det ikke klassifisert som et REIT før for noen år siden, men selskapet eier og driver mer enn 1400 innretninger over hele verden.

Kjernepapir-sikkerhetsvirksomheten, som inkluderer rekord- og informasjonsstyring, samt dens shredding-tjeneste, utgjør 86% av selskapets inntekter, og gir en ganske interessant forretningsmodell. På mange måter ligner det selvforretningen, som jeg har skrevet flere ganger, har ekstremt lave vedlikeholds- og driftskostnader. Faktisk har ledende selvlagringsoperatør Public Storage sagt at det bare trenger 30% belegg å bryte selv, takket være den gunstige kostnadsstrukturen.

Ulempen med selvoppbevaring er at leietakere er på månedlige leieavtaler, noe som gjør omsetningen høy, spesielt i tøffe økonomiske tider. Derfor er Iron Mountain forretningsmodell så interessant. Opptegnelser som er lagret i sine anlegg, forblir lenge. Halvparten av postene som var i Iron Mountains anlegg for 15 år siden, er fortsatt der. Med andre ord er det selvoppbevaring uten den høye omsetningsrisikoen.

Videre har Iron Mountain mange vekstmuligheter. For det første har kjernepapirpapirvirksomheten stor plass for internasjonal vekst. Selskapet har også gradvis kommet inn i det lukrative datasenteret, og har nylig annonsert et stort datasenteroppkjøp som vil gi en betydelig tillegg til denne delen av virksomheten.

Data Center REITs har utført enormt godt, og Iron Mountain har muligheten til å utnytte sitt høyt respekterte merkenavn og store kundeliste for å utnytte det stadig voksende behovet for datalagring.

Fordi bor i sovesaler er det 20. århundre

Studentene ønsker ikke å bo i sovesaler lenger. Det er spesielt sant i amerikanske Campus Communities 'målmarkeder, hvor studentene på campus-studentene hovedsakelig består av boliger med medianalder over 50 år.

Videre består de fleste av de nåværende alternativene av standardleilighetskomplekser og eneboliger.

American Campus Communities har til hensikt å kapitalisere på det underverdige behovet for "spesialbygde" studentboliger. Selskapets lokalsamfunn er moderne, med studentfokuserte fasiliteter og forbedret personvern.

Selskapets tilnærming har hittil vært vellykket, med 12 påfølgende år med netto driftsresultatvekst og en occupancy rate på over 95%. Årlige midler fra drift per aksje har vokst til en 5, 5% sammensatt rente, betydelig overfor tradisjonell leilighet REIT-kolleger. Med en sterk utviklings- og oppkjøpsrørledning satt for 2018 og utover, er det fortsatt mye plass for vekst.

Ikke all detaljhandel sliter

Jeg nevnte headwinds som påvirket visse typer REITs. Et stort eksempel er det nåværende detaljhandelsmiljøet. Det er ingen hemmelighet at dusinvis av brick-and-mortar detaljhandel bedrifter har gått konkurs de siste årene, og denne situasjonen har satt press på REITs som investerer i detaljhandel egenskaper.

Det er imidlertid viktig å påpeke at ikke alle typer detaljhandel sliter. For eksempel gjør mange rabattorienterte detaljhandelstypene ganske bra, for eksempel dollarbutikker og lagerklubber. Service-orienterte forhandlere som megaplex kinoer gjør det også ganske bra, som de yngre generasjonene foretrekker å betale for erfaringer, i stedet for å bare kjøpe ting. Endelig pleier ikke-diskretionær detaljhandel, for eksempel apotek og bensinstasjoner, å gjøre det bra, uansett hva de selger produkter som folk trenger.

Disse tre kategoriene av detaljhandel utgjør størstedelen av eiendomsinntektene til eiendomsinntekter. I tillegg signerer leietakere tre-nett-leieavtaler, noe som betyr at de forplikter seg til lange leieforhold (et tiår eller mer) og dekker de variable eierkostnadene, for eksempel skatter, forsikringer og vedlikehold. Denne situasjonen resulterer i minimal omsetning, og en overordentlig konsistent inntektsstrøm.

Det er tøffere å finne en mer pålitelig utbyttebeholdning enn Realty Income. Selskapets januar utbyttebetaling vil utgjøre det 570. påfølgende månedlige utbytte, og den 94. økningen siden selskapets NYSE-notering fra 1994.