Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 grunner du kan slå opp hater pensjonering

Anonim

Mange arbeidstakere ser frem til pensjonering og sjansen til å få en pause fra den daglige grinden. Dessverre har de harde realitetene av pensjonering en tendens til å snike seg på eldre og få dem til å komme opp mindre enn fornøyd.

Tilfelle i punkt: Anslagsvis 26% av de eldre som har vært pensjonert i 10 år eller mer, sammen med 27% av de siste pensjonister, sier at deres liv er verre for tiden enn de var i løpet av sine arbeidsår, ifølge Nationwide Retirement Institute. Her er tre grunner til at du kanskje ender med å hate pensjonering - og hva du kan gjøre med dem.

1. Du har ikke nok inntekt til å leve komfortabelt

Som en generell regel kan du forvente å trenge ca 80% av førtidspensjonen din til å leve komfortabelt som senior. Nå er det noe wiggle rom med denne formelen, noe som betyr at hvis du er villig til å redusere boareal eller flytte til et mindre kostbart område i landet, kan du klare deg på mer som 65% eller 70% av den tidligere inntjening. Men for det meste bør du planlegge den 80% inntektsskattesatsen for inntekt.

Den gode nyheten er at Social Security vil dekke noen av dine regninger som senior - men det vil være på deg å komme opp med resten. Derfor ta en titt på besparelsene dine og se om de er tilstrekkelige før du går videre med pensjonering. Hvis du avslutter karrieren din, tjener $ 80 000 i året og regner med å samle $ 2000 i måneden i personvern, trenger du ytterligere $ 3 333 i måneden for å ha en total årlig pensjonsinntekt på $ 64 000, som er 80% av $ 80 000. Det beløper seg til rundt 40 000 dollar i året fra besparelser.

Nå som en generell regel, kan du forvente å trekke ut ca 4% av hekkerens verdi hvert år og ikke trenger å bekymre deg for å løpe ut av penger ved pensjonering. Derfor, hvis du tror at du trenger $ 40 000 i året fra besparelser, vil du ha pensjon med ca $ 1 million. Tillat deg å forlate arbeidsstyrken med betydelig mindre, og du vil risikere å kjempe økonomisk senere i livet.

2. Du er plaget av medisinske regninger

Helseomsorg er en stor byrde for eldre, så mye at den typiske 65 år gamle mannen i dag som lever en gjennomsnittlig levetid, forventes å bruke 189, 887 dollar på den gjennom pensjon, mens den typiske 65 år gamle kvinnen vil bruke 214.565 dollar. Og hvis du går inn i pensjon med kjente helseproblemer, eller det oppstår problemer når du slutter å jobbe, kan det føre til en kostbar og stressende eksistens.

Heldigvis er det trinn du kan ta for å redusere helsetjenestersutgifter i pensjon. Først må du være smart om Medicare. Original Medicare vil ikke dekke mange vanlige utgifter, som tann- og synsvård, så det kan betale for å melde seg på en Medicare Advantage-plan i stedet. Shopping rundt for riktig narkotikaplan vil også bidra til å holde kostnadene nede, så planlegg å evaluere dine reseptbehov på årsbasis og velg planer som tilbyr den beste dekning. Husk at Medicare Advantage vil tjene som din narkotikaplan også hvis du registrerer deg for det.

Selvfølgelig er det alltid en god ide å komme foran helseproblemer før de eskalerer for å holde sine tilhørende kostnader nede. Og å få regelmessige kontroller er en god måte å gå om det. Faktisk, under Medicare, har du rett til et gratis velværebesøk hvert år, så planlegg å bruke det - det vil spare deg for penger og stress.

Men viktigst, gå i pensjon med tilstrekkelige besparelser. På denne måten, hvis helseproblemene ender opp med å koste mer enn forventet, vil du ha en fordel å trykke på.

3. Du kjeder deg

Det er en grunn pensjon øker sannsynligheten for å lide av klinisk depresjon med 40%: Å ha for mye ledig tid på hendene kan lett føre til kjedsomhet og verdiløshet. Og hvis du ikke har nok besparelser til å underholde deg på en tilstrekkelig måte, kan du ende opp med elendighet i løpet av måneder.

Derfor er det viktig å tenke på hvordan du skal tilbringe dagene dine i pensjon før du trekker avtrekkeren, og sørg for at besparelsene dine er slik at de støtter aktivitetene du har planlagt. For eksempel kan du tenkt å ta kurs på et felleskole eller arbeide med å forbedre golfsvinget ditt, men hvis du ikke har råd til kostnaden for undervisning eller medlemskap i et landklubb, trenger du en billigere reserveplan (enten det, eller flere besparelser).

Hvis du vet at du kommer til pensjonisttilværelse med begrensede penger for å tilbringe på fritiden, må du sørge for å komme opp med en liste over muligheter for gratis eller rimelig underholdning før du forlater karrieren din. Utendørsaktiviteter som fotturer og backpacking er generelt gratis, og ofte kan du besøke museer som senior til en brøkdel av deres normale inngangsavgift. Uansett, sørg for at du virkelig har nok å gjøre med tiden din før du går videre med pensjonering, fordi du kanskje finner ut at det er mer fornuftig å jobbe et ekstra år eller to, spare litt ekstra penger og deretter pensjonere på en pek på hvor du kan gjøre tingene du vil gjøre.

Du fortjener å nyte pensjonen til det fulle. Lagre riktig, plan for medisinske utgifter, og finne ut hvordan du skal tilbringe dagene dine, og med hell vil du bare gjøre det.