Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 grunner Target aksjer kan stige

Anonim

Ikke fortell Target

(NYSE: TGT)

, men detaljhandel er ment å være død.

Brick-and-mortar kjeden aksjer er opp nesten 50% i løpet av det siste året som selskapet har bevist at det kan konkurrere og vinne i en stadig mer online verden. Enda bedre ser Target's lager seg klar for enda flere gevinster i kvartalet fremover. Her er hvorfor.

"Utestående" same-store salgsvolum

Target's butikker genererer noen av de sterkeste salgsvekststallene i detaljhandeln. Salg av sammenlignbare butikk hoppet 6, 5% i andre kvartal, og markerte Targets beste ytelse siden 2005. Det var viktig at denne veksten kjørte nesten helt av høyere trafikk. Styreformann og administrerende direktør Brian Cornel sa at trafikkvekst på mer enn 6% var "et uovertruffen antall" og den sterkeste ytelsen "langt" siden Target begynte å rapportere denne metriske verdien i 2008. Den digitale salgsveksten på mer enn 40% forsterket videre selskapets enestående i butikkresultater.

Cornell sa at kundene reagerer positivt på "en voksende meny med praktiske oppfyllingsalternativer, nyhet gjennom våre merchandising-kategorier, nyoppussede butikker og et høyere servicenivå over hele kjeden." Target ser på sin side akselerere comps trender i alle sine kjerne-merchandising kategorier. Comps var spesielt sterk i sin hjemmekategori, hoppet nesten 10% i andre kvartal. Leker var et annet lyspunkt, forsterket av Targets innsats for å få del i denne kategorien på 20 milliarder dollar etter Toys R Us 'nylig konkurs.

Basert på disse bullish trendene, økte Target sin helårs sammenlignbare salgsveiledning. Etter å ha tidligere målrettet en lavsifret økning, forventer ledelsen nå en komplisert vekst i takt med den 4, 8% økningen som ble levert i første halvdel av 2018.

Stigende fortjeneste

Høyere komposisjoner bidrar til at Target bedre utnytter sin kostnadsstruktur, noe som fører til bedre fortjeneste enn raskere enn forventet. Ledelsen har nylig økt sin helårsresultat per aksje prognosen til mellom $ 5, 30 og $ 5, 50, opp fra tidligere veiledning på $ 5, 15 til $ 5, 45.

Targets nye småformatbutikker bidrar også til å forbedre lønnsomheten. Med deres høyere salgsproduktivitet genererer de 26 modne småformatbutikkene som Target oppnår, bruttomarginpriser over selskapsmidlet.

Fordelene med gjeldspensjon og skattereform er også tydelige i Targets resultater. Mindre rentebetalinger og lavere effektiv skattesats bidro til drivstoffoppgang på 19, 8% i justert inntjening per aksje, til 1, 47 dollar i andre kvartal.

Kanskje viktigst er Targets avkastning etter avkastning på investert kapital (ROIC) - et mål for lønnsomhet som påvirker selskapets driftsresultat og kapitalallokering - forbedret til 16% fra 13, 8% i kvartalet.

Vekstinvesteringer bør fortsette å bære frukt

Målets økte lønnsomhet driver også robust drift av kontantstrømsproduksjon til over 2, 7 milliarder dollar i første halvdel av 2018. Dette gir selskapet god kapital til å reinvestere i flere vekstfremmende tiltak.

Basert på deres sterke driftsresultat planlegger Target å åpne flere småformatforretninger i de kommende kvartalene. Selskapet sier at dette vil tillate det å betjene kunder det ellers ikke kunne nå med sine tradisjonelle butikkdesigner, som i byområder hvor større butikker har en tendens til å være uøkonomisk.

Mål er også midt i et stort ombyggingsprogram for sin eksisterende forretningsbase. Selskapet har til hensikt å ombygge mer enn 300 butikker i 2018 og totalt over 1.000 butikker innen utgangen av 2020. Disse oppgraderingene inkluderer bedre oppfyllingsfunksjoner, noe som skal bidra til å øke ytterligere økning i salg på Internett. Og ombygde butikker har en tendens til å nyte trafikkdrevne salgsøkninger på 2% til 4% og høyere enn gjennomsnittlig comp-salg i perioder deretter.

En annen spennende vekstdriver er den raske utvidelsen av Shipt. Samme dag personlig shopping service er nå tilgjengelig i mer enn 1100 Target butikker som serverer 160 markeder. Shipts medlemsbase har mer enn tredoblet seg det siste året, mens ordrer og inntekter har mer enn doblet. Shipt gir Target et kraftig nytt våpen i e-handelskriget og en legitim måte å konkurrere med som Amazon og Walmart i dette viktige området.

Sammen bidrar disse vekstinvesteringene til å øke salget og få markedsandel. Videre forventer Target å ha større driftseffektivitet og kostnadsbesparelser da den fortsetter å få skala i områder som levering på samme dag. Som sådan bør disse vekstinitiativene posisjonere Target for å levere enda høyere fortjeneste - og ytterligere gevinster for investorer - i årene som kommer.