Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 grunner Roku-kanalen er så viktig for Roku's fremtid

Anonim

Streaming media player maker Roku

(NASDAQ: ROKU)

fullstendig krosset sin første offentlige inntjening utgivelsen i forrige uke som selskapet kjører godt på overgangen til å bli mer av et plattform selskap og mindre av et maskinvare selskap.

Ikke bare er plattformsvirksomheten vesentlig mer lønnsomt, men også mindre utsatt for aspekter av forbrukerhardware som sesongmessighet, produktsykluser, lagerrisiko og mer. Platforminntektene fortsetter å stige jevnt opp høyere.

For tiden er plattformvirksomheten hovedsakelig reklameinntekter, som omfatter om lag to tredjedeler av det segmentet. Den resterende tredjedel av plattforminntektene kommer hovedsakelig fra innholdsfordeling med noen lisensinntekter fra selskapets Roku TV og Roku Powered-programmer. Kort tid før børsintroduksjonen lanserte Roku også The Roku Channel, en kanal for første part, som støttes av annonsører, som er gratis for brukere. Roku Channel har raskt hoppet til en av de 20 beste appene på plattformen, og er viktig for selskapets fremtid. Her er hvorfor.

Innholdsoppdagelse

På samtalen skisserte konsernsjef Anthony Wood tre strategiske funksjoner for The Roku Channel. Den første er at mye innhold på Roku er begravet i andre apper, noe som gjør det vanskelig å finne. Noen av det samme innholdet er på The Roku Channel, og det hjelper å fjerne det, og deretter bli inntektsført av Roku og innholdseieren.

Det er mye innhold i The Roku Channel som også er tilgjengelig i andre apps på vår plattform. Så det konkurrerer ikke direkte med eksisterende innholdspartnere. I stedet gir den en ny måte for eksisterende innholdspartnere å nå målgruppen og tjene penger på innholdet. Jeg mener, det er 5000 apps på Roku. Mange av dem er gratis, annonsestøttede, men mange kunder er bare ikke villige til å se i hver app. Så et poeng med The Roku Channel for oss er å begynne å gjøre en bedre jobb med merchandising og anbefale innhold med et innholds-første brukergrensesnitt til våre kunder. Så det - og det hjelper våre eksisterende kanalpartnere.

Innholdsfordeling

Siden innholdsfordeling er den nest største delen av plattformsvirksomheten, tilbyr The Roku Channel også nye veier for innholdseiere til å nå målgrupper, spesielt de som kanskje ikke har mulighet til å nå forbrukerne direkte.

Roku er en storstilt publiseringsplattform. Og vi ser at over tid vil mye innhold bli - kommer direkte til Roku, publisert direkte på Roku gjennom en mekanisme vi kaller Roku Direct Publisher. Jeg mener at det er mye innhold der ute som ikke blir tjent med penger, det er i motsetning til selskaper som ikke har direkte markedsføringsevne, har ikke annonsesalgsteam og vil gjerne tjene penger på innholdet på de store strømmene . Så det er et annet formål med The Roku Channel.

Inntektsinntektsføring

Det siste stykket er ganske opplagt: Det er gratis! Siden Roku Channel er en førstepartskanal, har Roku større kontroll og eierskap over videoannonser, sammenlignet med 30% -delen av videoannonsen som Roku har rett til for tredjepartsannonsestøttede kanaler.

Og jeg antar endelig at det tredje punktet i Roku Channel er at forbrukerne vil ha gratis innhold. Gratis er et av de beste søkeordene på vår nettside. Forbrukerne ser - når de beveger seg - når en forbruker kutter ledningen og beveger seg til streaming, vil de åpenbart ha en bedre opplevelse, men de leter også etter bedre verdi. Og slik at - så fri er viktig, og The Roku Channel adresserer egentlig det. Så ja, vi tror - jeg mener, vi er - jeg er super bullish på The Roku Channel. Det er bare begynnelsen på en stor, strategisk innsats for oss.

Senior VP for reklame Scott Rosenberg la til at Roku setter all sin beste annonseteknologi i The Roku Channel, som lar selskapet selge annonser til premiumpriser, samtidig som det integrerer merkevaresponsor.

Roku vil alltid være en variert plattform fylt med tredjepartsprogrammer og -kanaler, men Roku Channel vil være en avgjørende del av å bygge plattformsvirksomheten.