Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 grunner til å forsinke med trygd

Anonim

Hvis du ser frem til å samle sosial sikkerhet når du er eldre, er du ikke alene. Du bør imidlertid vite at alderen hvor du hevder disse fordelene i utgangspunktet kan føre til at de går opp, går ned eller forblir de samme.

Dine fordeler selv beregnes ut fra hvor mye du har opptjent i de 35 beste arbeidsårene dine. Når du har oppnådd full pensjonsalder (FRA), vil du være kvalifisert for hele ditt månedlige ytelsesbeløp basert på inntektsfortegnelsen. FRA, avhengig av når du ble født, sparker inn på enten 66, 67 eller 66 og et bestemt antall måneder.

Når det er sagt, får du faktisk et åtteårig vindu for å registrere for fordeler som begynner i 62 år og slutter ved 70 år. Hvis du filen før du kommer FRA, vil fordelene dine bli redusert for hvert år du hevder tidlig. Men hvis du holder av med å ta fordeler over FRA, vil du tilføre forsinket pensjonskreditt som øker utbetalingene med 8% årlig til du når 70 år. Det er derfor at noen eldre er motiverte til å vente så lenge som mulig å ta fordeler, og hvis noen av følgende scenarier gjelder for deg, vil du være klok til å gjøre det samme.

1. Du jobber fortsatt

Mange jobber godt inn i 60-årene, men hvis du fremdeles samler inn en lønnsslipp når du er kvalifisert for trygdeordninger, og du ennå ikke har nådd FRA, vil du få en del av fordelene dine tilbakeholdt hvis du tjener for mye. Terskelen der det gjelder endres fra år til år, men for inneværende år, vil du ha $ 1 i fordelene holdt tilbake for hver $ 2 du tjener over $ 17 040. Og det er på toppen av reduksjonen du vil møte ved å sende inn foran FRA.

Nå når du nå FRA, kan du tjene så mye penger som du vil, og fremdeles få dine trygdeordninger i sin helhet. Men hvis du ikke trenger kontanter med en gang fordi lønnsslippet ditt er nok til å støtte deg, kan du like godt holde av med arkivering og la fordelene dine vokse. På denne måten samler du en høyere månedlig betaling for livet.

2. Du har svært lite besparelser

Når du går på pensjon, vil du sannsynligvis trenge en kombinasjon av besparelser og trygdeordninger for å dekke regningene dine. Men hvis du mangler i spareavdelingen, må fordelene dine virke mye vanskeligere. Derfor lønner det seg å øke dem så mye som mulig for å gjøre opp for et mindre redeegg.

Tenk deg at du er i midten av 60-tallet, med bare $ 100 000 lagret for pensjonering. Hvis vi bruker en årlig tilbaketrekningsgrad på 4% til det beløpet, som lenge har vært standard, gir det deg bare $ 4000 i inntektsår, noe som absolutt ikke er nok til å leve på. Derfor, hvis du har krav på en full månedlig fordel på $ 1500 på en FRA på 67, og du holder av til 70, samler du $ 1, 860 i måneden i stedet. Det er en ekstra $ 4.320 i året, som du absolutt trenger.

3. Du har gode gener

Det interessante med sosial sikkerhet er at den er designet for å betale deg samme levetid totalt uansett når du først filen. Logikken her er at venter på fordeler vil føre til at du samler færre individuelle betalinger, men hver betaling du får blir høyere, og de to faktorene vil balansere hverandre ut. Denne formelen forutsetter imidlertid at du lever en gjennomsnittlig levetid, men hvis du har en familiehistorie av lang levetid og din egen helse er god, vil du generelt komme fram økonomisk fremover ved å forsinke fordelene så lenge som mulig.

Tenk deg at du har rett til $ 1500 i måneden ved 67 år, men du forsinker til 70 og vokser hver månedlig utbetaling til $ 1, 860. Hvis du går forbi på 82 1/2, vil du ende opp med samme total - $ 279 000 - under begge scenarier. Men hvis du bor til 90, kommer du ut over $ 32 000 fremover ved innlevering på 70 i stedet for 67.

Selvfølgelig er det for det meste umulig å forutsi ditt eget levetid fordi du dessverre aldri vet når du uventet blir syk. Men hvis du nærmer deg FRA i strålende helse, og dine foreldre og besteforeldre alle levde lenge, så er det sannsynligvis verdt å ha tro på din evne til å gjøre det også.

Venter på trygdeordninger er ikke alltid mulig, og det er heller ikke fornuftig. Hvis du for eksempel er ute av arbeid, og trenger penger til å betale regningene dine, er det bedre å ta fordeler enn å plukke opp gjeld. På samme måte, hvis helsen din er dårlig, vil du generelt komme fremover ved å arkivere for sosial sikkerhet snarere enn senere. Men hvis noen av de ovennevnte forholdene gjelder for deg, husk at venter vil gi deg en rekke høyere månedlige utbetalinger for livet. Og det kan virkelig kjøpe deg pensjonering av drømmene dine.