Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 Oljeobjekter til kjøp i mars

Anonim

Oljelager har vært vanskelig å eie de siste årene. Men det er fortsatt en håndfull flotte selskaper der ute som kan gjøre for solide investeringer.

Vi reiste ut til tre av våre beste energibidragere og ba dem hver skrive om en oljemasse som de tror er verdt å se nærmere på investorer denne måneden. De ga oss en Permian-fokusert driller med store vekstplaner i Pioneer Natural Resources

(NYSE: PXD)

, fracking sandleverandør US Silica Holdings Inc

(NYSE: SLCA)

, og en liten uavhengig naturgassfokusert produsent med noen sterke fordeler, Antero Resources Corp

(NYSE: AR)

.

Hvis du er klar til å kjøpe en oljemasse i mars, må du fortsette å lese for å finne ut hvorfor et av disse selskapene kan være akkurat for din portefølje.

En i en million

Matt DiLallo (Pioneer Natural Resources): Permian Basin Driller Pioneer Natural Resources nylig avduket en dristig vekstplan. Koblet 1 million i 10, er målet å øke produksjonen opp til 1 million fat oljeekvivalenter per dag (BOE / d) innen 2026. Ikke bare betyr dette målet en dramatisk økning for et selskap som produserte 242 000 BOE / d siste kvartal, men det ville sette Pioneer helt oppe med noen av de største oljeselskapene i verden.

For å oppnå dette målet planlegger selskapet å øke sin produksjon med en årlig rente på over 15% for det neste tiåret. Det er heller ikke et ambisiøst mål; Selskapet har mer enn 20.000 høyrente boreplasser over sin førsteklasses posisjon i Permian, hvorav mange kan tjene boreavkastning fra 50% til 100% på $ 55 olje. På grunn av det,

Selskapet tror fast at den kan levere den produksjonsveksten mens den lever i kontantstrøm, som starter neste år, på flat $ 55 olje og $ 3 naturgass.

Videre, takket være oljebrønnbrønnene med høy marginal, ser Pioneer at kontantstrømmen øker med en enda høyere 20% -prosent årlig rente over samme tidsramme. Denne figuren i seg selv er en imponerende projeksjon. Faktisk representerer den elitnivåvekst som kun 15 bedrifter har oppnådd det siste tiåret. Det uovertrufne vekstpotensialet gjør Pioneer til en flott oljemasse for å kjøpe akkurat nå.

En sandstorm i oljeplaten

Tyler Crowe (US Silica Holdings): Kjøper frack sand aksjer så lite som seks måneder siden så ut som den økonomiske likningen av dumping bensin på en haug med dollarregninger og kaster en kamp på den. Boreaktivitet i USA nådde sin nadir i mai 2016, da den aktive amerikanske riggtellingen slo sitt laveste poeng siden noen analytikere hevder, oppdaget vi at vi kunne bore for tingene for mer enn 150 år siden. Hvis rigger ikke borer, blir brønnene ikke ferdige, og det betyr at det ikke er behov for frack sand å være hatt.

Raskt frem til i dag, og vi ser et helt annet bilde. Prisene er opp til et nivå hvor olje- og gassprodusenter med skiferbeholdninger kan skape en anstendig fortjeneste, og arbeidet går tilbake til oljepatronen, ganske darned raskt. I tredje og fjerde kvartal 2016 annonserte US Silica sekvensielle økninger i salgsvolum på henholdsvis 11% og 34%. Høyere kostnader forbundet med å bringe noe tomgangssystem på nettet holdt selskapet fra å vinne dette kvartalet, men det ser ut til at selskapet er på vei i riktig retning. Faktisk er dette en del av en større trend som tyder på at frack sand er klar til å være bedre enn pre-crash dager snart.

Som produsenter har testet måter å forbedre brønnøkonomi, har de gjort ting som å bore lengre seksjoner, fullføre flere frackingstrinn per brønnbrønn, og bruk mer sand per brøkstadium. Alle disse tingene har utgjort en drastisk økning i mengden sand som brukes per brønn. Så mye at total etterspørsel etter sand forventes å være høyere enn i 2014, selv om færre brønner blir boret.

Av sandprodusentene der ute, er US Silica den best egnet til å fange oppsiden fra denne trenden. Selskapet har den beste balansen i virksomheten, har en god mengde ledig kapasitet på sine sandminer, og bygger et robust transport- og logistikknettverk som vil forbedre de siste milene for levering og lossing. Hvis disse trendene fortsetter i sitt nåværende tempo - og så langt, peker tegn på det som skjer - da kunne US Silica Holdings være et interessant tillegg til porteføljen din.

En liten produsent med en fin konkurranseposisjon

Jason Hall (Antero Resources Corp): Mens det er noen optimisme i investor-samfunnet at råoljeprisene er satt til å stige jevnt fremover, er jeg ikke overbevist om at det vil skje på kort sikt. Av den grunn tror jeg at investorer som ønsker å øke sin eksponering mot innenlandsk olje og gass, ville gjøre det bedre å investere i et selskap som Antero Resources, som både har et veldig sterkt sikringsprogram og en betydelig eiendelbase med naturgassproduksjonskostnader på $ 3 per mcf eller mindre. Det har også 96% av produksjonsvolumet i 2017 sikret til $ 3, 47 per Mcf-ekvivalent.

For kontekst har priser på naturgasspris variert mellom $ 1, 60 og $ 3, 75 per McF i løpet av de siste 12 månedene:

Så, mens det er ulempe for Antero, da det kan gi potensiell fortjeneste på bordet, hvis naturgassprisene går kraftig opp, er det betydelig mindre ulemper her hvis gassprisene fortsetter å handle under selskapets sikrede pris. Og det er ikke bare 2017 som Antero har sikret seg for; Selskapet har også nesten 60% av sin forventede produksjon fra 2018-2020 sikret til $ 3, 76 / Mcfe.

Oppsiden er fint, men hvis energimarkedet har lært oss noe de siste årene, er det at forutsigbarhet er en undervurdert ressurs.