Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 internasjonale aksjer for pensjonister

Anonim

Pensjonister i disse dager lever lenger enn noen gang før. Det betyr at det er et behov for ikke bare å opprettholde inntektene dine med utbytte, men også for å dyrke reiret ditt ved å investere i bedrifter av høy kvalitet. Mens du kan finne en rekke flotte selskaper i USA, kan noen av de mest attraktive bedriftene, med hensyn til inntekts- og aksjekursøkningspotensial, finnes utenfor USA.

Med dette i bakhodet tildelte vi tre av våre dumme investorer og spurte dem hvilke internasjonale aksjer de vil foreslå pensjonister ta en nærmere titt på. Topping listen var britisk-basert stoff gigant GlaxoSmithKline

(NYSE: GSK)

, Sveitsisk-basert mat behemoth Nestle

(NASDAQOTH: NSRGY)

, og "King of Beers", Belgias Anheuser-Busch InBev

(NYSE: BUD)

.

Hvordan gir en 5% utbytte avkastning lyd?

Sean Williams (GlaxoSmithKline): Pensjonister vil vanligvis ha to ting i en aksje: kapitalbeholdning og inntekt. Interessant nok, selv om hjemmemarkedene ikke alltid er det beste stedet å finne denne kombinasjonen. Noen ganger kan de sunneste og sikreste utbyttene bli funnet ved å investere i internasjonale aksjer. Et slikt selskap som kunne være akkurat hva legen bestilte for pensjonister, er britisk-basert stoffgigant GlaxoSmithKline.

For noen år siden var GlaxoSmithKline ikke på den beste foten. Dets ledende stoff, Advair, som pleide å behandle KOL og astma, hadde mistet patentbeskyttelse og stod overfor muligheten for generisk konkurranse i kort rekkefølge. Det sliter også med lanseringen av en håndfull neste generasjon KOLS og astma produkter designet for å ta Advairs plass. Det tar tid å få forsikringsselskapets godkjenning for nye produkter, samt å utdanne leger at det finnes nye muligheter.

Etter dette grove patchet ser GlaxoSmithKline imidlertid seg for å være blant de raskest voksende Big Pharma-aksjene. Både Breo Ellipta og Anoro Ellipta leverer rask salgsvekst som et resultat av å fjerne sine hindringer med forsikringsselskaper og leger. Gjennom årets seks første måneder økte Breo og Anoro med henholdsvis 69% og 67% på fast valuta. Faktisk ser det ut til at det nye legemiddelsalget (inkludert luftveiene) er mer enn å overskride tapet av inntekter fra svakere Advair-salg, samt svakhet i andre modne terapier.

Glaxo drar også fordel av sitt flertall eierskap i ViiV Healthcare, som har utviklet noen av de mest populære HIV-vedlikeholdsmedisinene, Tivicay og Triumeq. Selskapets hiv-virksomhet kan levere rundt 5 milliarder dollar i salget i år, med en vekstrate som kan være så høy som 20% siden det ikke er hiv-kur.

Til slutt forvandlet GlaxoSmithKline sin virksomhet i 2015 ved å bytte eiendeler med Novartis . Trepartsavtalen sendte Glaxos onkologiske divisjon til Novartis i bytte for Novartis 'vaksine divisjon, minus influensa, sammen med nesten $ 9 milliarder i kontanter. Til slutt dannet duoen et joint venture for deres forbrukerhelseprodukter divisjon. Resultatet har vært betydelig lavere kostnader for begge parter, sammen med en sunnere kontantbalanse fra avtalen for GlaxoSmithKline.

Med et utbytte på nesten 5%, kan dette stabile stoffet være akkurat det som pensjonister trenger i sine porteføljer.

Et spill på en voksende forbrukerklasse

Jordan Wathen (Nestle SA) : Forbrukeremballasje Nestle har forvitret generell nedgang i industrien takket være prisøkninger som har bidratt til organisk vekst i drivstoff, noe som utelukker virkningen av valutasvingninger og fusjoner eller oppkjøp.

Nestle har et sterkt fotfeste i både utviklede og fremvoksende økonomier. Utviklede markeder produserte ca 57% av omsetningen i fjor, med fremvoksende markeder som leverer resten. Gitt robust vekst i utlandet, bør det ikke vare lenge før fremvoksende markeder driver størstedelen av salget.

Vekst i Asia, Oseania og Afrika (Nestle kaller det "Zone AOA") ga en solid 4, 9% realvekst i produktvolum, hjulpet av en prisvekst på 1, 6%. Nestles vannforretning forblir et kraftverk, med en omsetning på 2, 2%, nesten helt på grunn av en volumøkning og en prisøkning på 0, 1 prosentpoeng.

I forhold til andre bedrifter som har pakket varer, har Nestles resultater holdt seg bra, og porteføljen av merkevarer i fremvoksende markeder bør bidra til vekst i årene som kommer. Nestle har et rykte som en bedriftsenhet med en langsiktig horisont som ofte overskrider ikke år, men tiår. Aksjonærer ville være klokt å ta langsiktig utsikt med sine aksjer også.

Kongen av øl

Keith Noonan (AB-InBev): Med amerikanske flagg som ofte finnes på Budweiser's emballasje og salgsfremmende materiale, er det enkelt å tenke på AB-InBev som hjemmebedrift. Sann nok var Anheuser-Beusch-delen av bedriftslikningen grunnlagt og opererer i Missouri, men AB-InBev har hovedkontor i Belgia, og selskapet ble enda mer internasjonalt etter 2016-oppkjøpet av britisk-baserte SABMiller. Det er en global operasjonsgrunnlag som reflekterer selskapets hold på ølmarkedet.

Selskapet produserer mer enn 25% av verdens ølvolum og syv av verdens 10 bestselgende øl. Av sine om lag 500 merker produserer 18 årlig omsetning på over 1 milliard dollar, og det er vanskelig å se hvordan en konkurrent eller markedsforhold kan unseat den regjerende kongen av øl.

Selv i perioder med økonomisk usikkerhet er det ikke sannsynlig at ølforbruket vil gi en stor hit, noe som gjør AB-InBev til en bedrift som passer godt til pensjonsporteføljer. Selskapets strenge merkevareportefølje og forsyningskjedefordeler gir det også en vollgrav som skal bidra til å avverge konkurransen og fortsette å fange løvenes andel av overskuddet i det globale ølmarkedet.

Appell fra AB-InBevs aksje er avrundet av en sunn, returnert inntektskomponent. Aksjer gir omtrent 3, 5%, og mens den nåværende utbetalingen representerer 102% av etterspørselen og 84% av fri kontantstrøm, har ledelsen indikert at den vil fortsette å øke sin utbetaling fremover. Med prisøkninger, kostnadsbesparende tiltak og SABMiller-oppkjøpet åpner muligheter i høyvoksende markeder som Afrika, har ølgiganten muligheter for økt inntjening som burde bane vei for langsiktig utbyttevekst.