Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 High-yield aksjer på Rock-Bottom priser

Anonim

Altfor ofte når en billig aksje gir et høyt utbytteutbytte, er det for godt til å være sant. Kanskje har aksjen kastet med god grunn, for eksempel, og selskapet har rett og slett ikke suspendert eller redusert utbetalingen sin ennå.

Men gjør ingen feil, ikke alle høyavkastende bargain aksjer er verdifall. Vi spurte tre topp Motley-investorer til hver av dem å velge en high yield-aksje som de tror er trading på en bunnpris. Derfor valgte de Retail Opportunity Investments

(NASDAQ: ROIC)

, Teleffonica SA

(NYSE: TEF)

, og Ford

(NYSE: F)

.

En unik måte å satse på eiendommer

Steve Symington (Retail Opportunity Investments): På grunn av dagens stadig mer konkurransedyktige forretningsmiljø, ser det ikke ut som det beste stedet å parkere pengene dine. Men Retail Opportunity Investments har funnet en annen måte å kapitalisere på sektoren. Ved å kjøpe og gjenopplive nødvendighetsbaserte detaljhandelsegenskaper - som generelt betyr at de er forankret av store dagligvarekjeder, og dermed sikrer god trafikk til alle butikkene i området - som ligger i mellom- og høyinntektsområder, har selskapet vært i stand til å jevnlig øke basisleien samtidig som belegget var over 97% de siste fire årene rett.

Bare året etter kjøpte Retail Opportunity Investments nesten $ 360 millioner av kjøpesentreforankret kjøpesentre, og lagde over 1 million kvadratmeter til porteføljen i prosessen. Og det viser ingen tegn på å bremse ned, og har allerede gjort nesten 24 millioner dollar i oppkjøp så langt i 2018 som i sin siste kvartalsrapport i fjor.

Og som en eiendomsinvesteringstjeneste (REIT), er Retail Opportunity Investments pålagt å betale 90% av inntekten til aksjonærene gjennom utbytte, noe som betyr et løpende årlig avkastning på 4, 4%. Med aksjer som handler på bare 15 ganger i år forventede midler fra driften, og for investorer som er villige til å kjøpe og holde mens selskapet fortsetter å vokse sin portefølje i de kommende årene, tror jeg at Retail Opportunity Investments-aksjen er et overbevisende kjøp.

Dårlig utbytte? Nei, det er bare en kulturell forskjell

Anders Bylund (Telefonica): Med sin kjernevirksomhet i Latin-Amerika og Europa og hovedkontor i Madrid, Spania, er Telefonica nesten usynlig for amerikanske investorer. Det er synd, for det er en veldrevet telekom med globale vekstambisjoner - og en solid, men ukjent utbyttepolitikk.

I Amerika forventes utbytte å vokse på en rett linje for alltid. Warren Buffett nevner ofte denne forventningen som en av hovedgrunnene til at Berkshire Hathaway ikke og vil ikke betale et utbytte - bakslaget hvis og når de årlige utbetalingene øker til slutt, er bare for brutale for Omaha Oracle.

Det er annerledes i Europa.

Visst, hver utbytte investor elsker en forutsigbar strekning av utbytteøkninger. Men utbyttepolitikk er sett på som en mer sårbar ting der borte. Utbetalinger forventes å stige og falle etter behov når ledelsen kan finne bedre bruk for innkommende penger. Det er mye som tilbakekjøp for amerikanske selskaper - en svært justerbar måte å returnere penger til aksjonærer uten forventninger til en evig forpliktelse til politikken.

Så Telefonica utbytte utbetalinger har flyttet 61% lavere i løpet av det siste tiåret med mange svinger både oppover og nedover. For det meste har telekomens avkastning svingt mellom 4% og 10% de siste årene. I dag står utbyttet på 4, 6% - lavt for Telefonica, men sjenerøst i forhold til andre utbyttere.

Aksjekursene har falt 10% lavere de siste 52 ukene. I dag handler Telefonica's aksje med bare 2, 6 ganger etterfølgende EBITDA-overskudd. Det er ikke vanskelig å finne verdipapirer med dyre rabatt hvor dette forholdet sitter ved seks eller ti ganger etterfølgende EBITDA.

Telefonica fornyer sin virksomhet rundt sky computing og digital telefoni, noe som vil begrense kostnadene og drive overskuddsmarginene høyere over lengre tid. I mellomtiden kan du holde nesen over de uforutsigbare (men sjenerøse) utbytteutbetalinger og kaste bort noen Telefonica-aksjer til en fantastisk verdsettelse.

Tid til å legge til denne automatiske aksjen på den billige

Todd Campbell (Ford): Den automatiske virksomheten er Uber-konkurransedyktig (se hva jeg gjorde der?), Men investorer har straffet Ford betydelig i det siste og med massevis av kontantstrømmer og et 5, 4% pluss utbytteutbytte, oppvarmer jeg meg til inkludert det i inntektsporteføljer.

Visst, Ford er ikke så sexy av en historie som Tesla, men Tesla er ikke det eneste selskapet som jobber med neste generasjons driverløse elektriske biler. I januar annonserte Ford at den vil investere 11 milliarder dollar og ha 40 hybrid eller fullt elektriske biler i sin oppstilling innen 2022, inkludert en hybrid F-150 pickup som kunne rulle ut så tidlig som 2020. Denne planen skal holde den nakke og nakke i EV-rase siden alle de store bilprodusentene har annonsert lignende strategier.

Selvfølgelig vil Fords investeringer ikke bli billig, og kanskje, sammen med en dykk i driftsmargin på grunn av stigende kostnader, er hvorfor Fords aksjer falt med tosifrede prosenter i år.

Likevel gjør Ford fortsatt penger, og det sparker av masse gratis penger for å støtte utbyttet. Ja, inntektene per aksje forventes å gå i år, men det vil fortsatt være rundt $ 1, 70, og utbetalingsraten for kontant utbytte, et mål på hvor mye gratis penger som blir brukt på utbytte, er bare 23%. Det antyder mye økonomisk fleksibilitet her. Med pris-til-bok og pris-til-salgs-forhold ved fem års nedgang tror jeg det er god grunn til å bli en Ford-investor.

Bunnlinjen

Vi kan ikke garantere at disse tre aksjene vil slå markedet herfra. Men om vi snakker om Retail Opportunity Investments unike tilnærming til å investere i detaljhandel, mangler forståelsen rundt Telefonica's uforutsigbare utbetalinger, eller Fords ambisiøse planer om å vinne over elbilmarkedet - og kombinert med sine attraktive verdivurderinger i dag - vi liker deres sjanser til å gjøre akkurat det for pasienten, langsiktige investorer.