Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 High-yield vekst aksjer

Anonim

Å få betalt en høy sats for å investere i en aksje hele tiden, nyter eksepsjonelle vekstmuligheter, er ikke å bli tatt lett. Ofte kommer aksjer med høye utbytter med stor risiko i forhold til avkastningen.

Brookfield Fornybare Partners

(NYSE: BEP)

, Digital Realty Trust

(NYSE: DLR)

, og Cedar Fair

(NYSE: FUN)

er tre høyavkastningsvekstbeholdninger som synes å ha unngått det farlige utfallet. Det er derfor, ifølge våre dumme investorer, de bør vurderes for din portefølje.

Et skjult hydroutbytte

Travis Hoium (Brookfield Renewable Partners): Hydroelektriske dams er ikke akkurat den mest spennende virksomheten i verden, men de kan være svært lukrative for langsiktige investorer i et selskap som Brookfield Renewable Partners. Selskapets portefølje består av 85% hydroanlegg, med de fleste gjenværende eiendeler i internasjonale vindprosjekter.

Pengestrømmene som kommer fra disse anleggene er ganske konsistente og er vant til å betale et utbytte som har en nåværende avkastning på 5, 5%. Eventuelle overskytende kontanter kan brukes til å erverve vekstmidler, noe som egentlig driver det langsiktige selskapet.

Til forskjell fra de fleste yieldcos, ønsker Brookfield Renewable Partners ikke å selge nye aksjer for å finansiere oppkjøp. Målet er å skaffe organiske vekstmidler og øke utbyttet utbytte 5% til 9% per år, sammenlignet med et mål på 12% til 15% for de fleste yieldcos. Det håper total avkastning for aksjen er 12% til 15%, med verdsettelse av aksjekursen langsiktig.

Fordelen med å øke organisk er at det legger mindre press på selskapets aksjekurs. Under den tradisjonelle yieldco-modellen gjør en lav aksjekurs og høyt utbytteutbytte det vanskelig å kjøpe prosjekter og utvide utbyttet. Brookfield Renewable Partners driver ikke den risikoen fordi den vokser organisk og fortsatt har et utbytte på 5, 5% som vil vokse jevnt for investorer.

En usynlig tech vinner

Brian Feroldi (Digital Realty Trust): Har du noen gang lurt på hvor alle dataene du bruker hver dag, er lagret? Svaret er sannsynligvis inne i et stort datasenter som ligger i nærheten av hvor du bor. Imidlertid mangler de fleste bedrifter ressurser, skala og kunnskap til å bygge og vedlikeholde sitt eget nettverk av datasentre. Derfor vender mange av dem til selskaper som Digital Realty Trust for hjelp.

Digital Realty Trust er en eiendomsinvesteringstjeneste (REIT) som er en av de største eierne og operatørene av datasentre over hele verden. Selskapet eier 157 eiendommer som ligger i 12 land. Disse egenskapene tilbyr plug-and-play-løsninger for ethvert selskap som ønsker å gjøre dataene deres tilgjengelige for forbrukere, leverandører og ansatte overalt på et øyeblikk. Digital Realty tilbyr sine kunder nesten alle de fysiske inngangene som den trenger for å komme i gang - en sikker bygning, kraftanlegg, kjøling, nettverkstilkoblinger - mens selskapene selv leverer serverne og dataene.

Vår kollektive umettelige etterspørsel etter båndbredde har ført til at etterspørselen etter serverplass skal stige i årevis. Det er en trend som Digital Realty har lykkes kapitalisert på. Inntekter og fortjeneste har vokst som urverk i mer enn et tiår, noe som har gitt selskapet mulighet til å passere langs en stadig voksende utbyttebetaling til sine aksjonærer.

Ser fremover, forventes global internettrafikk å vokse med en sammensatt årlig vekst på 24% mellom 2016 og 2021 takket være eksploderende etterspørsel etter video, mobil og cloud computing. Det gir Digital Realty en sterk halevind som skal sikre at inntekter og fortjeneste fortsetter å gå i riktig retning.

Når det gjelder utbytte, tilbyr Digital Realty investorer som et nåværende avkastning på 3%. Det høres kanskje ikke så mye ut, men utbyttet bruker kun om lag halvparten av driftsmidler - noe som er en REIT-fullmakt for inntjening - og selskapets vekstrate bør forbli sterk i årene som kommer.

Hvis du er ute etter et over gjennomsnittet avkastning og vekst, tror jeg Digital Realty er et godt valg.

Morsomt for alle

Rich Duprey (Cedar Fair): Hvor vannkraftverk og datasentre er kjedelige bedrifter, er det å være morsomt og spennende å drive fornøyelsesparker. Cedar Fair er så tilfeldigvis en av de fremste operatørene i landet, og med et utbytte som i dag gir 5, 4%, er det en aksje som gjør det til en overbevisende investering.

Med mye ridning på utfallet, rapporterte Cedar Fair bare rekord nettoinntekter for tredje kvartal på $ 653 millioner, da det var i stand til å kjøre økt oppmøte på sine parker, så vel som at kundene bruker mer mens de var der - så mye så Faktisk var ledelsen enige om å øke fjerde kvartalets fordeling med 4% som det ser seg selv produsere mer enn tilstrekkelige kontantstrømmer for ikke bare å opprettholde utbetalingen, men også øke den i fremtiden.

Det oppgraderer sine parker kontinuerlig, og det til dels deltar tillegget av en klassisk trebaner på Kings Island park for bedre visning. Det er også engasjert i et oppgraderingsprogram på sine vannparker for å øke oppmøtet og legge til et nytt innendørs idrettsanlegg på Cedar Point for å øke off season-inntektene.

Analytikere forventer Cedar Fair å øke inntjeningen 23% neste år. Mens konsernsjef vil gå på pensjon i slutten av året, er den nye lederen en langsiktig i selskapet, så det forventes ikke å være noen spenning eller kulderystelser under overgangen. Forvente å se denne høyverdige aksjen fortsetter å vokse i fremtiden.