Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 vekstbeholdninger på lang sikt

Anonim

Bedrifter som kan vokse over en lengre periode kan også gjøre for utrolig lønnsomme investeringer. Men å finne slike vekstbeholdninger kan være vanskeligere enn det ser ut til. Vi spurte tre Motley investorer for deres beste vekstaksjer for å holde langsiktig og Alibaba Group Holding Ltd

(NYSE: BABA)

, Vail Resorts, Inc.

(NYSE: MTN)

, og Alphabet Inc

(NASDAQ: GOOG)

var på toppen av listen.

Fra verdi til vekstlager

Rich Smith : (Alibaba): Hva lager lager et vekstlager? En kyniker (det er meg) kan svare på at en "vekst" aksje er noe lager som er så latterlig overvurdert at du ikke muligens kan kalle det et "verdi" lager. Det er noe du bare kan rettferdiggjøre å kjøpe basert på overhypet analytikerutsikt av fremtidig vekst.

En mer målrettet definisjon av et "vekstlager" kan imidlertid gå slik: Det er en aksje som vil øke i verdi når den vokser raskere enn investorene forventer at den skal vokse, "slå" inntjening og tvinge analytikere til å innrømme at de hadde feil og til slutt kjøper inn. Lige nå ser det ut som en lager som jeg eier, Alibaba Group.

Jeg er på forhånd om dette: Jeg eier Alibaba, men jeg liker ikke det verdsettelsen er så mye. Selv om jeg kjøpte det som en verdipapir for lenge siden, har det gått mye siden jeg kjøpte det. I dag kan jeg ikke lenger rettferdiggjøre å ringe Alibaba til et verdipapir - ikke på 66 ganger inntekter, og ikke en gang til 39 ganger fri kontantstrøm. Når det er sagt, ser jeg muligheten for at Alibaba overgår forventningene og vokser raskere enn forventet, og det kan bety gode ting for aksjene.

Hvorfor sier jeg dette? Foreløpig viser Yahoo Finance-data at investorer som helhet forventer at Alibaba vil øke sin inntjening 4, 83% årlig i løpet av de neste fem årene. S & P Global Market Intelligence-data, som jeg anser som mer pålitelige, viser at konsensusen fra ni analytikere spurt er at Alibaba faktisk vil øke inntjeningen på nærmere 32% årlig i samme tidsperiode. Denne sistnevnte prediksjonen går bedre ut med Alibaba, CEO Jack Ma, som nylig har spådd at salget i 2018 vil vokse opptil 49% - på vei til Alibaba for å bestille $ 1 billioner i årlig bruttoomsetning i 2020.

Når du også vurderer at Alibaba nettopp blåste bort analytikers estimater for skattemessige Q1 2018, tror jeg at selskapet vokser raskt nok til å overraske mange investorer - og overgår aksjemarkedet på sikt.

Et fjell av en mulighet

Dan Caplinger ( Vail Resorts ): Et selskap som har funnet hemmeligheten til å dominere en industri er Vail Resorts, som sakte men sikkert har satt sammen et skianleggs imperium. Med utgangspunkt i sin navneverdi i Colorado har Vail Resorts opprettet et nettverk av ski destinasjoner over hele USA og over hele verden.

Selskapets oppkjøp av Perisher-feriestedet i Australia ga Vail Resorts noe kalenderårs diversifisering fordi den sørlige halvkuleens skisesong ligger på den nordlige halvkule sommermånedene. Den større prisen har imidlertid nylig vært tillegg til British Columbia Whistler Blackcomb-eiendom, som spilte en sentral rolle i Vancouver Winter Olympics 2010 og trekker besøkende fra hele verden.

Nå ser Vail Resorts østover. Selskapet har allerede plasseringer i Minnesota, Michigan og Wisconsin, men kjøpet av Stowe i Vermont ga selskapet eksponering mot det nordøstlige amerikanske markedet. Med selskapets sesongkort gir skikjørere muligheten til å besøke flere Vail Resorts-eiendommer, forstår investorer at jo større nettverket blir, desto mer verdifull vil erfaringen være for sesongpassere. Vintersporter går ikke ut av stil når som helst, og Vail Resorts har bygget seg en konkurransefortrinn som vil være vanskelig for konkurrerende selskaper å duplisere.

En av teknologiens vedvarende krefter

Travis Hoium (Alfabet): Vekstbeholdninger som er verdt å eie langsiktig, må ha et produkt eller en forretningsmodell som er vanskelig å leve uten, eller en vollgrav som er vanskelig å forstyrre i overskuelig fremtid. Og jeg ser ingen som penetrerer alfabetets vollgrav i søk, e-post og mobile enheter når som helst snart.

Alfabetet er som en gatekeeper på internett, og genererer milliarder av inntekter fra å forbinde kunder til det de leter etter, inkludert høyverdige annonser vi ser hver dag. Du kan se nedenfor at internettinntektene og fortjenesten har økt det siste tiåret, noe som gir en utrolig bakvind til Alphabet. På toppen av søk og annonsering investerer selskapet også milliarder i ny teknologi som til slutt kan ende opp med et nytt gjennombrudd.

Kombinasjonen av vekst og kontantstrøm fra et virtuelt monopol på søk og annonsering, sammen med moonshot vekstprosjekter, har skapt et økonomisk kraftverk i teknologi. Og jeg ser ingen tegn på selskapets maktposisjon i internettfading. Investorer som ser etter selskaper som vil vokse og fortsetter å kaste ut penger i årene som kommer, vil elske Alfabetet.