Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 vekstbeholdninger for ukjente investorer

Anonim

Selv etter noen turbulens i år, ligger aksjemarkedet nær rekordhøyde og beveger seg mot det som ville være en 10 årig bull run. Disse forholdene tyder på at det nå kan være vanskelig å finne vekst aksjer verdsatt til nivåer som gir rom for stor oppside, men det er fortsatt underappreciated selskaper du kan investere i denne handel til betydelige rabatter i forhold til deres potensial.

Vi spurte tre Motley-investorer om å profilere noen av de beste under-radarvekstbeholdningen på markedet i dag. Les videre for å se hvorfor de valgte Encana

(NYSE: ECA)

, Activision Blizzard

(NASDAQ: ATVI)

, og Baozun

(NASDAQ: BZUN)

som topp vekst aksjer for in-the-know investorer.

En e-handelsspiller med plass til å kjøre

Keith Noonan (Baozun): Baozun-aksjen har allerede klatret nesten 200% i løpet av det siste året, men selskapet ser fortsatt ut til å være på et relativt tidlig stadium av vekstbanen. Selskapets tjenestetilbud har virksomheten plassert i krysset mellom lovende veksttrender - nemlig den raske utviklingen av den kinesiske økonomien og økningen av nettbutikk. Faktor i Baozuns økende operasjonelle effektivitet og partnerskap med e-handelsgiganter som Alibaba og JD.com, og det er ikke vanskelig å gjøre saken at de beste dagene fremdeles er fremover.

Kina har et stramt reguleringsmiljø og krever ofte at utenlandske selskaper skal samarbeide med lokale for å komme inn på markedet, noe som kan gjøre det vanskelig for utenlandske bedrifter å etablere en online salgssituasjon. Å treffe forskjellene mellom geografiske markeder gir også utfordringer, med bedrifter som trenger å skreddersy sine presentasjons- og salgsstrategier for å matche lokale forbrukerpreferanser. Baozun plattform presenterer en enkel, en-kilde løsning for å komme over mange av hindringene forbundet med å komme inn og blomstre i verdens største e-handelsmarked.

Baozun teller allerede store merker som Nike, Microsoft, Starbucks og Calvin Klein blant sin liste over merkepartnere, og det er fortsatt å legge til nye partnere på et sunt klipp. Selskapet oppnår den prestasjonen mens du går gjennom noe av en overgangsperiode. Baozun ser også på å tilby tjenester til små bedrifter også, et trekk som ville bringe det nærmere i linje med å være " Shopify of China", som det noen ganger er beskrevet. Det er et trekk som kan åpne opp store nye vekstmuligheter.

Med en sterk nisjeposisjon i en raskt voksende industri, er Baozun en av mine beste valg for vekst.

En kontantstrømsmaskin i produksjonen

Matt DiLallo (Encana): Oljelagerene er ikke ofte kjent som gode vekstbeholdninger, men det kan endres i de kommende årene ettersom industrien har skiftet sin tankegang. Borte er boredagene bare for å bore. I stedet fokuserer oljeselskapene på å tjene høyest mulig avkastning ved investering i nye brønner. En av selskapene som leder denne nye veien frem er Encana.

Oljeselskapet presenterte sin nye strategi i forrige høst da den la sin oppdaterte femårsplan ut. I stedet for å skryte av hvor mye det kan øke produksjonen i de kommende årene, fremhevede Encana at det var på tempo å øke kontantstrømmen med en 25% sammensatt årlig rente gjennom 2022 ved å investere i boring avkastningsbrønner. Fordi selskapets fokus var på å øke kontantstrømmen og ikke bare produksjonen, har den femårsplanen det på tide å generere en anslått 1, 5 milliarder dollar i overkant av kontanter over den tidsrammen, forutsatt at oljen blir gjennomsnittlig rundt 50 dollar per fat.

Den raske veksten på et lavt oljeprispunkt gir Encana på rette spor for å skape betydelig verdi for investorer i de kommende årene - enda mer så nå som oljeprisene ligger langt over grunnlinjen. Det upside potensialet gjør Encana til å se ut som et godt lager for vekstfokuserte investorer å vurdere.

Det skjulte vekstmarkedet i videospill

Travis Hoium (Activision Blizzard): Du er sannsynligvis kjent med Activision Blizzards populære spill som Candy Crush og Call of Duty-franchisen til førstepersonsskytespill. Du kan til og med spille World of Warcraft eller Overwatch. Men utover arenaene til typisk konsoll, PC og mobilspill ser du jevnlig, det er den konkurransedyktige spillverdenen for esports, som kan være vekstdriveren til Activision Blizzards virksomhet i det neste tiåret.

Det har vært esports ligaer i noen år nå, popularisert av Call of Duty World League og FIFA Interactive World Cup. Men det første spillet og ligaen som er bygget for å være et holdbart esports imperium, er Overwatch League fra Activision Blizzard. De første 12 lagene ble solgt for en rapportert $ 20 millioner hver (en avgift som hoppet til $ 60 millioner, ifølge ESPN), og Activision Blizzard bygget en dedikert stadion for ligaen.

Annonsører og streaming-plattformer er også i stand til å være involvert i Overwatch League. Amazons Twitch-streaming-plattform har sagt seg til en to-årig avtalen med Overwatch League på 90 millioner dollar, og HP Omen og Intel har henholdsvis 17 millioner og 10 millioner annonseringsavtaler, ifølge ESPN. Det er ingen overraskelse bedrifter ønsker å være involvert gitt fanengasjementet. Activision Blizzard rapporterte at Overwatch League tiltrukket over 10 millioner seere i en fire-dagers periode i januar da ligaen ble lansert, gjennomsnittlig 280.000 seere per minutt for hele uken.

Det som er oppmuntrende for investorer er at Activision Blizzard bare har startet i esports og har planer om å utvide Overwatch League ved å legge til flere lag og annonsører. Det kan også gjengi league suksess med fremtidige spill designet for esports liga format. Newzoo estimerer at esports vil være et marked på 1, 5 milliarder dollar innen 2020, og Activision Blizzard har en start i å bygge spill og infrastruktur for å utnytte muligheten.