Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 vekstbeholdninger for fremtidsrettede investorer

Anonim

Forutsi fremtiden er vanskelig, men det er egentlig hva investorer prøver å gjøre når de kjøper en aksje. Det er dobbelt så sant for vekstinvestorer, som ofte satser på trender som kan ta flere tiår å spille ut. Belønningene for å være rett kan være lukrative, men sjansene for å være feil er høye.

Vi spurte tre av våre dumme investorer til hver diskutere et vekstlager som har utrolig langsiktig potensial. Her er grunnen til at 2U Inc.

(NASDAQ: TWOU)

, Crispr Therapeutics

(NASDAQ: CRSP)

, og Impinj

(NASDAQ: PI)

er solide plukker for vekstinvestorer med et øye mot fremtiden.

Endre høyere utdanning som vi kjenner til det

Steve Symington (2U Inc.): Online opplæringsplattform 2U er ikke lønnsomt ennå, men det gjør alle de riktige bevegelsene som det fungerer for å endre måten vi tenker på høyere utdanning.

I perspektiv, da jeg snakket med 2U administrerende direktør Chip Paucek kort tid etter det første offentlige tilbudet i 2014, forklarte han at hvert studium det lanserer har en kontraktslengde på 10 til 15 år, men krever også betydelig investering fra selskapet. Men fordi det skuldrer byrden av de fleste kostnadsstrukturen i disse avtalene, samler 2U også mellom 60% og 70% av undervisningsinntektene.

Men vi kan se at ting har kommet langt når vi springer frem til siste kvartal, da Paucek sa: "Vår virksomhet har nå et betydelig og økende antall innenlandske utdannede programmer som opererer med positive marginer. Dette gjør at vi kan investere i akselerere vår programlanseringskadens for å drive fremtidig vekst i inntektene samtidig som vi fortsetter å forbedre de totale selskapsmarginene. "

Mer spesifikt steg 2Us omsetning 36, 7% året etter til 64, 8 millioner dollar, mens justert resultat før rente, skatt, avskrivninger (EBITDA) økte 73, 9% til 3, 9 millioner dollar. Det omregnes til et netto nettorederskudd på $ 0, 07 per aksje. Men hvert mål var godt før 2Us økonomiske veiledning gitt tre måneder tidligere, og selskapet leverte margin forbedring i hver av sine inntjeningsforanstaltninger. I tillegg planlegger 2U mer enn å tredoble sine totalt lanserte innenlandske utdannede programmer (DGP) innen utgangen av 2020, inkludert 13 nye programmer som forventes lansert neste år alene.

Endelig lukkede 2U denne uken på den tidligere annonserte $ 103 millioner (pluss en potensiell inntektsbetaling på opptil $ 20 millioner) oppkjøp av kortkursfirma GetSmarter, som skal tjene til å akselerere veksten både internasjonalt og i ikke-grad alternativt markedssegment.

Til slutt, for langsiktige investorer som kan se forbi 2Us nåværende mangel på lønnsomhet, tror jeg at 2U lager burde være klare for å levere år med markedsslagende gevinster.

En leder i et revolusjonerende medisinsk gjennombrudd

Keith Speights (Crispr Therapeutics AG): Hvis du ikke har hørt om CRISPR-Cas9 ennå, vil du sannsynligvis snart. CRISPR står for klynget regelmessig interspaced korte palindromiske gjentagelser - segmenter i DNA av enkeltcellede organismer som bakterier som har korte, gjentatte basesekvenser. Cas-9 er et CRISPR-assosiert protein som kan bryte DNA på bestemte punkter.

Løftet om CRISPR-Cas9 er at det kunne tillate genetiske mutasjoner å bokstavelig talt bli kuttet ut av celler billig og relativt enkelt. Siden mange sykdommer er forårsaket av gener, kan dette være enormt. Og Crispr Therapeutics er en av en håndfull anerkjente ledere i feltet.

Crispr Therapeutics ble grunnlagt av Dr. Emmanuelle Charpentier, en av samvittene av CRISPR-Cas9 genredigeringsmetoden. Selskapet påstår nå en markedsverdi på over 600 millioner dollar - uten noen produkter på markedet eller til og med noen produkter i klinisk utvikling. Det burde gi deg en anelse om hvor lovende CRISPR-Cas9 kan være. Det viser imidlertid også hvorfor du må være en fremsynt investor som tiltrekker seg Crispr Therapeutics-aksjen.

Selskapet har landet sammen med to store rusmidler, Bayer og Vertex Pharmaceuticals . Crispr Therapeutics forhold til sistnevnte er spesielt spennende, siden forskningen er langt nok, kan det føre til et klinisk utviklingsprogram i den ikke for fjerne fremtid. Vertex eier også en eierandel på $ 35 millioner i Crispr Therapeutics. Det ville ikke være overraskende å se et oppkjøp av Crispr ved sin raskt voksende partner nedover veien.

Internett av alt

Tim Green (Impinj): En teknologi i de tidlige stadier av adopsjon er radiofrekvensidentifikasjon. RFID har eksistert i flere tiår, men med kostnaden av chips nå målt i pennies, har et bredt spekter av mulige applikasjoner blitt åpnet. Impinj, som selger RFID-chips og -løsninger, er et selskap som skal ha nytte av denne trenden.

Impinjs chips brukes i detaljhandeln til å spore varer og redusere tap på grunn av tyveri. Amazons oppkjøp av Whole Foods har økt spekulasjonen om at e-handelsgiganten vil vende seg til RFID for å gjøre butikkene mer effektive. Lagerhus bruker sine sjetonger for å finne plasseringene av elementer, noe som gjør prosessen med å holde oversikt over lager enklere og mindre feilgjennomtrengende. Topgolf, en kjede av golfunderholdningsfasiliteter, bruker Impinjs sjetonger til å spore plasseringen av hver ball, automatisere scoring.

Impinj forventer å sende 8 milliarder RFID-enheter i år, opp 32%. Det er potensialet for dette nummeret til å vokse mye større i de kommende årene, ettersom flere næringer går til RFID-teknologi. Impinj er et lite selskap, og genererer bare 112 millioner dollar av omsetning i fjor, og det har ennå ikke gjort en meningsfylt fortjeneste. Aksjen er også dyr, trading for rundt ni ganger salg. Men for investorer som er villige til å holde fast i mange år, kan Impinj vise seg å være en god langsiktig investering.