Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 Vekstbeholdninger for Farsighted Investors

Anonim

"Jeg skater til hvor pucken kommer til å være, ikke til hvor den har vært." - Wayne Gretzky

Vi Fools elsker dette Gretzky sitatet fordi det er så aktuelt å investere. Når alt kommer til alt, når du kjøper aksjer, må målet ditt være å eie selskaper som er satt til å trives i fremtiden, ikke bare de som lyktes i fortiden.

Så hvilke selskaper tror vi for tiden er "skating til hvor pucken skal bli?" Vi spurte en trio av våre investorer å veie inn, og de valgte Control4

(NASDAQ: CTRL)

, Yamana Gold

(NYSE: AUY)

, Glaukos Corp.

(NYSE: GKOS)

. Nedenfor forklarer de hvorfor.

En smart lager for smarte hjem

Daniel Miller (Control4): Smart Home / Business Systems Specialist Control4 er en av mine favoritt vekst aksjer i noen tid. Faktisk er det opp rundt 130% siden jeg først spekulerte det som et lager for å kjøpe kurs i 2017 - og jeg tror fortsatt det har mange oppover. Selskapet er en ledende leverandør av løsninger som gjør at forbrukerne kan kontrollere nesten alle enheter i hjemmet eller virksomheten. Hubene serverer high-end-markedet: Kunder bruker vanligvis til å koble mellom 25 til 125 enheter, og de profesjonelt installerte systemene kjører vanligvis mellom $ 1000 til $ 50.000.

Den gode nyheten er at Control4s rekkevidde fortsetter å ekspandere; Globalt forhandlernettverk hoppet fra 3.179 i 2013 til over 5.140 i 2016. Og som ledelsen anslår at USAs husholdningers markedsinntrengning med mer enn $ 150.000 i årlig inntekt er under 2%, er det enorm oppside - et poeng som blir spesielt klart når du vurderer hvordan hjem blir bare mer og mer lastet med tilkoblede enheter.

Selskapet kommer også fra et sterkt andre kvartal. Driftsinntektene i 2. kvartal økte med 11% året før - proforma presenterte som om Q1 Triad Speakers-oppkjøpet var inkludert i tidligere årsresultat - for å nå 61, 4 millioner dollar. Driftsinntektene steg 47% og driftsmarginen økte 295 basispoeng til 13, 6%. Den korrigerte inntjeningen per aksje nådde $ 0, 32, som var godt over analytikernes gjennomsnittlige estimat, som hadde kalt for 0, 23 dollar per aksje. Videre endte kvartalet med $ 65 millioner i kontanter, ingen gjeld, og genererte $ 6, 4 millioner i kontantstrøm fra drift.

Hvis investorer er på utkikk etter et lager for å få en økning i tilkoblede enheter og smarte boliger, er dette et godt alternativ med en sterk balanse, en påvist forretningsmodell og mange oppover.

En under-radar vekst lager langsiktige investorer burde grave

Sean Williams ( Yamana Gold ) : Vekstsøkende investorer som har lange tidshorisonter, vil være klare for ikke å overse gull- og sølvgruveselskapet Yamana Gold, som til tross for aksjekursen $ 2, 75 har en respektabel markedsverdi på 2, 6 milliarder dollar.

I det siste har Yamana Gold ikke gitt investorer mye å heie om. Dens aksjekurs har vært mer enn halvert siden juli 2016, gull har for det meste vært rekkevidde, og selskapet har konsekvent savnet Wall Streets profittforventninger. Men Yamana er i ferd med en stor transformasjon som ser ut til å belønne pasientinvestorer de neste to til fem årene.

I 2018 er Yamana Gold satt for å få to store gullproducerende eiendommer på nettet. Dens Cerro Moro er fortsatt på sporet og budsjettet åpent tidlig neste år. Innledende fremskrivninger krever en gjennomsnittlig produksjon på 150.000 gram gull og 7, 2 millioner ounces sølv i løpet av de tre første årene av produksjonen. På samme måte bør den omgjorte C1 Santa Luz-siden, som også forventes i 2018, gi et gjennomsnitt på 114 000 gram gull per år i omtrent et tiår. Fra og med 2019 forventes Suruca-utviklingen innenfor Chapada-minen å legge opp til 60 000 gram gull årlig til selskapets produksjon i en periode på fire til fem år. Alt sagt, vi snakker om mer enn 300.000 ekstra unser gull for Yamana innen noen få år, noe som vil utfylle organisk vekst i sine flaggskip, Canadian Malartic og El Penon-gruver. I enklere termer kan en 35% til 40% økning i produksjonen komme fram mellom 2020 og 2020.

Enda viktigere, vil denne tilleggsproduksjonen ha stor innvirkning på Yamanas kostnader, marginer, lønnsomhet og andre viktige beregninger. Det er allerede en av de billigeste gullgruveproduktene, basert på all-in opprettholdende kostnader, og tallene vil trolig bli bedre med den nye produksjonen som kommer online i 2018 og 2019. Faktisk forventer Wall Street at kontantstrøm per aksje øker med mer enn 50% mellom nå og 2020.

Utsiktene for spotgull er også lyse, selv med rentenivået. Investeringsefterspørselen etter gull har overvekt vært sterk, mens tilbudet har blitt begrenset av miners strammere investeringsbudsjett. Også spøkelsene av en fallende dollar og Trump-basert usikkerhet gir ytterligere grunner til å forvente at spotprisene på gull kan bli høyere.

Alt i alt er Yamana Gold et under-radar-vekstlager i gruveindustrien som i stor grad kunne belønne fremsynte investorer.

Jeg ser tydelig en lys fremtid

Brian Feroldi (Glaukos): Omtrent 83 millioner mennesker over hele verden har glaukom, noe som er en øyesykdom som er den nest ledende årsaken til blindhet. Det er vanligvis forårsaket av gradvis svikt i øyet for å drenere seg selv av væske. Som et resultat oppstår trykket opp og skader de følsomme nerver som er nødvendige for synet.

Et par år tilbake lanserte et innovativt medisinsk selskap som heter Glaukos et produkt som er designet for å løse dette problemet: en miniatyrstent som er utformet for å bli satt inn i øyet under kataraktkirurgi. Kalt iStent, denne utrolige lille enheten skaper en kanal i øyet som hjelper til med fjerning av væske.

De kliniske fordelene til iStent har gjort det til en stor hit med både pasienter og tilbydere. Som et resultat har Glaukos 'inntekter vokst med minst 40% i kvart i 16 kvartaler på rad. Dessuten har den enorme veksten i topplinjen gitt selskapet mulighet til å vise marginforbedringer og til og med gi et lite overskudd.

Med den massive babyboomergenerasjonen på vei inn i deres gyldne år - når menneskers sjanser til å utvikle åpenvinklet glaukom øker kraftig, ser etterspørselen etter at iStent er klar til å fortsette å sveve i årene som kommer. Når den kombineres med driftsutnyttelse, forventer Wall Street at Glaukos vil øke sin bunnlinje med mer enn 120% årlig i løpet av de neste fem årene. Mens aksjen er priset for vekst - handler aksjer for tiden rundt 71 ganger neste års inntjeningsestimater - hvis selskapet kan fortsette å utføre, kunne jeg lett se aksjekursen som stikker høyere herfra. Det er ikke gitt, men siden dette innovative selskapet har så mye langsiktig potensial, tror jeg at vekstfokuserte investorer ville være klokt å gi det en hard titt.