Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 Utbyttebeholdninger som setter mer penger i lommen hver kvartal

Anonim

Mange av de beste utbyttelagrene gir sine investorer en økning hvert år. Men noen selskaper tar det til et annet nivå ved å overføre sine investorer mer penger hvert eneste kvartal. Tre selskaper med en historie om å legge mer penger i investorer sine lommer hver tredje måned er Shell Midstream Partners

(NYSE: SHLX)

, Western Gas Partners

(NYSE: WES)

, og Valero Energy Partners

(NYSE: VLP)

.

Toppet av tanken for å fortsette å vokse

Shell Midstream Partners er et mesterbegrenset partnerskap (MLP) dannet av stor oljegigant Royal Dutch Shell

(NYSE: RDS-A)

(NYSE: RDS-B)

i slutten av 2014 for å eie, drive, utvikle og anskaffe midstream-infrastruktur i USA for å støtte sin virksomhet. Siden den gang har Shell falt flere eiendeler til Shell Midstream Partners, som har bidratt til å øke MLPs kontantstrøm. Den stigende inntektsstrømmen har gjort det mulig for Shell Midstream å øke sin distribusjon til investorer hvert kvartal siden etableringen - 13 ganger totalt - inkludert en økning på 20% i det siste året alene. Foreløpig gir selskapets utbetaling en attraktiv 6, 1%, som den støtter med solide finansielle beregninger, inkludert et komfortabelt 1, 1 ganger dekningstall i første kvartal.

At vekststrengen ser ut til å fortsette, med Shell Midstream forventer å øke utbetalingen med 20% for 2018. Kjøre den prognosen er den siste oppkjøpet av interesse for Amberjack Pipeline Company, som på 1, 22 milliarder dollar er MLPs største avtale hittil . Denne transaksjonen vil ikke bare gi selskapet mer inntekt på kort sikt, men fremtidig vekst som volumer rammer opp fra nye ekspansjonsprosjekter. I mellomtiden har Shell Midstream rikelig med vekstpotensial fremover siden Shell driver flere andre midstream-eiendeler som det kan falle ned til sin MLP i de kommende årene.

En byggboom bør holde denne veksten i utbyttet levende

Western Gas Partners, som Shell Midstream, er også en MLP med en oljeproduserende forelder, i dette tilfellet Anadarko Petroleum

(NYSE: APC)

. Det forholdet har gjort det mulig for Western Gas Partners å øke kontantstrømmen og distribusjonen, i utgangspunktet via dropdown-oppkjøp og mer nylig fra organiske ekspansjonsprosjekter. Disse tobrenselene gjorde det mulig for MLP å øke utbetalingen i 36 påfølgende kvartaler.

For tiden gir Western Gas 'distribusjon en imponerende 7, 6%. Mens selskapet bare dekket utbetalingen med kontantstrøm med en tett 1, 05 ganger i første kvartal, forventer den at dekning skal ekspandere til en mer komfortabel 1, 2 ganger i andre halvår, da ekspansjonsprosjektene begynner å inngå tjenester. Samlet sett gjennomgår selskapet det største utvidelsesprogrammet i sin historie på opptil 1, 4 milliarder dollar, noe som setter scenen for at den fortsetter å øke utbetalingen hvert kvartal gjennom minst slutten av neste år. I mellomtiden opererer Anadarko fortsatt med noen midstream-eiendeler som det kan falle ned til sin MLP, noe som gir ytterligere klarhet til Western Gass vekstutsikter.

Alt drivstoffet det trenger å fortsette

Mens Valero Energy Partners er også en MLP, dets forelder, Valero Energy

(NYSE: VLO)

, forbrenner oljen i motsetning til å produsere den. Likevel opererer den likevel liknende eiendeler som de andre MLPene og har de samme vekstdriverne. Hovedbrensel som driver distribusjonsveksten - som nå er opptil 13 påfølgende kvartaler - er et jevnt kosthold på oppkjøp fra Valero.

I dag gir Valero Energy Partners 5, 5%, som MLP dekker med kontantstrøm med en svært konservativ 1, 6 ganger. På grunn av det er selskapet godt posisjonert for å utvide sin utbetaling 20% ​​i år uten å måtte foreta ytterligere oppkjøp fra Valero. Den raffinerende giganten har imidlertid fortsatt flere driftsmidler som det kan falle ned til sin MLP, så vel som andre som er under bygging, og gir mye drivstoff for å fortsette å øke Valero Energy Partners 'distribusjon.

Dvingende inntektsalternativer

Takket være deres støttende foreldre har disse MLPene vært i stand til å øke sine utdelinger til investorer hvert kvartal de siste årene. Alle av dem forventer å fortsette å vokse disse inntektsstrømmene til en sunn sats i år og ser ut til å ha mye drivstoff for å fortsette å vokse i fremtiden. Det gjør dem alle verdifulle alternativer for inntektsøkende investorer å vurdere.