Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

3 billige helsetjenester aksjer du kan kjøpe akkurat nå

Anonim

Leter du etter noen kvalitetshelsetjenester aksjer trading til en rabatt? Teva Pharmaceutical Industries Ltd (ADR)

(NYSE: TEVA)

og CVS Health Corp

(NYSE: CVS)

er to svært lønnsomme selskaper på toppen av sine respektive bransjer, men deres aksjer har falt inn i det som ser ut som verdi territorium.

De av dere som leter etter litt mer spenning vil se nærmere på Rigel Pharmaceuticals, Inc.

(NASDAQ: RIGL)

. Denne kliniske scenen bioteknologi har en ny medisinsk kandidat blir veldig nært til målstreken som mer enn rettferdiggjør sin lille markedsverdi for øyeblikket.

1. Teva Pharmaceutical Industries: Generisk gigant

$ 40, 5 milliarder av kjøp av generisk rusmiddelvirksomhet fra Allergan sementerte Teva posisjon som verdens største generiske stoffprodusent. Det saddled også selskapet med mye gjeld. Takket være en konsernsavgang, en prisfastsette undersøkelse og tap av et nøkkelpatent, og det er ikke rart at aksjen har falt om lag 37% i løpet av det siste året.

Selv om det er nok å være bekymret over de siste 12 månedene, genererte selskapet 4, 3 milliarder dollar i fri kontantstrøm. Selv om engangs ikke-kontante kostnader dras ned rapporterte inntekter nylig, handler aksjen til handelskursprisen på om lag 8 ganger fri kontantstrøm.

Tilsetningen av den generiske enheten Actavis kjørte fjerde kvartalets salg 33% høyere enn i fjor, til 6, 5 milliarder dollar. Når man ser på bunnlinjen, mener ledelsen at den kan barbere rundt 1, 4 milliarder dollar fra overlappende driftskostnader de neste par årene, noe som burde bidra til å stanse smerten av Teva's viktigste ikke-generiske legemiddel, Copaxone, som mister patentbeskyttelse.

Inntektsinvestorer vil elske det velfinansierte utbyttet Teva aksjer tilbud. Til siste pris kan du se frem til et 3, 7% utbytte som har plass til å vokse. For å foreta utbetalinger i løpet av det siste året brukte Teva bare 32% av den betydelige kostnadsfrie kontantstrømmen som ble generert. Hvis totalt salg fortsetter å stige, som forventet, og det kan innse selv en brøkdel av anslåtte kostnadsbesparelser, kan aksjonærene komme inn for noen store utbetalinger i årene som kommer.

2. CVS Health Corp: Unik serviceblanding

Vi er alle kjent med allestedsnærværende kjeden av detaljhandel apotek dette interessante helsevesenet kjører, men det er mye mer like under overflaten. Selskapet driver også en av Amerikas største apotek forvaltere og den største kjeden av walk-in klinikker. Den nylige oppkjøpet av Omnicare gjør det også til en farmasøytisk leverandør for en rekke fasiliteter som tilfredsstiller behovene til over en million eldre.

Millioner av babyboomere som kommer inn i deres gyldne år forventes å øke etterspørselen etter CVS Healths utvalg av integrerte tjenester. Dette er i stor grad grunnen til at gjennomsnittlig analytiker som følger CVS forutsetter bunnlinjevekst på om lag 10, 4% per år de neste fem årene.

Du kan bli overrasket over å vite at, til tross for tosifrede langsiktige vekstprognoser, handler aksjen bare 16, 3 ganger etterspørsel. Det er miles under gjennomsnittlig aksje i referansepunktet S & P 500-indeksen, som handler rundt 24, 7 ganger etterfølgende inntjening.

Et avkastningsrente på rundt 2, 5% er ikke like tantalizing som Teva's utbytte, men langsiktige investorer kan med rimelighet forvente at store utbetalinger øker i årene som kommer. CVS har de siste fem årene økt sin utbetaling til en svimlende 25, 1% årlig rente. Til tross for den raske økningen, brukte den bare 23, 5% av den frie kontantstrømmen som er generert de siste 12 månedene for å gjøre de siste fire kvartalsbetalingene.

3. Rigel Pharmaceuticals, Inc .: Små selskap, stor katalysator

Denne biotekniske klinikken har sirklet vognene rundt en ny medisinsk kandidat som kalles fostamatinib, som hemmer ødeleggelse av blodplater som tillater blod å koagulere, og kan være et effektivt verktøy for flere blødningsforstyrrelser. Beholdningen tok et slag i oktober i fjor da det annonserte motstridende data fra den andre av to forsøk som ble designet for å støtte sin første nye legemiddelapplikasjon

I august viste resultater fra en 75-pasientforsøk en statistisk signifikant fordel for pasienter som fikk fostamatinib sammenlignet med gruppen som fikk placebo. Dessverre løp den nesten identiske andre rettssaken i trøbbel. Reaksjonshastigheten hos pasienter som fikk det eksperimentelle legemidlet falt i tråd med første forsøk. Forsøket ble imidlertid ansett som en feil, fordi en pasient i placebogruppen oppnådde et stabilt blodplaternivå, noe som betyr at differansen mellom behandlingsgruppen og opphørt placebo-gruppe ikke var statistisk signifikant.

Til tross for den andre forsøkets fiasko, vil jeg si at fostamatinib har et godt skudd ved å tjene en godkjenning for behandling av kronisk immun trombocytopeni (ITP). Selv om det andre forsøket i seg selv ikke viste en fordel, gir kombinert resultat fra de nesten identiske forsøkene sterkt en statistisk signifikant fordel.

Eksisterende ITP-behandlinger er noe begrenset, og Rigels kandidat vil være den første som spesielt hemmer immunforløpet som fører til ødeleggelse av blodplate. Rigel estimater 50.000 til 60.000 mennesker lider av ITP. Hvis godkjent, kan stoffet generere rundt 350 millioner dollar i salg hvert år på topp for denne indikasjonen alene.

Til nylige priser er Rigels markedsverdi bare 280 millioner dollar, og en godkjennelse for ITP vil sende aksjen så høy i begynnelsen av neste år, men det kan ikke hende du må vente så lenge lageret stiger. Selskapet har til hensikt å sende inn søknad til FDA i løpet av kvartalet. Hvis Byrået aksepterer innleveringen, kan aksjene nyte en fin støt på kort sikt.

Litt lenger ut, kan midtstegsforsøk i to relaterte indikasjoner øke fostamatinibs adresserbare befolkning og toppsalgspotensial mye høyere, noe som gjør dette til en av de billigste utseiene i helsevesenet.