Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

De 20 største Cryptocurrencies by Market Cap

Anonim

Denne artikkelen ble oppdatert 15. desember 2017 og ble opprinnelig publisert 20. juli 2017.

En rekke næringer har absolutt vært i brann de siste årene. Først var det 3D-utskrift, og nå er det virtuell virkelighet og marihuana-selskaper. Likevel synes veksten i disse næringene å være blek i forhold til optimismen rundt kryptokurver som bitcoin og Ethereum. Siden året begynte, er bitcoin opp nesten 1, 800%, mens Ethereum har hoppet over 5.200% per 7. desember 2017.

Her er hvorfor kryptokurver er skyve

Hvorfor slik kjærlighet for digitale valutaer? Det ser ut til å være en sammenblanding av faktorer.

Til å begynne med har voksende tegn på legitimitet bidratt til å skape kryptokursverdier høyere. Tidligere i år annonserte Japan at det ville akseptere bitcoin som lovlig betalingsmiddel, i bytte for at valutaen overholdt lovene for hvitvasking av penger i landet. Vi har også sett en rekke høyprofilerte forhandlere og tjenesteleverandører som aksepterer bitcoin. Jo flere bitcoin og andre digitale valutaer kan øke eksponeringen og forkorte tidsavbruddstiden mellom å konvertere kryptokursbaserte transaksjoner tilbake til amerikanske dollar, jo flere bedrifter, forbrukere og investorer vil se dem som legitime.

Svakhet i amerikanske dollar har også åpnet døren for investorer til å kjøpe bitcoin og andre cryptocurrencies. En svakere dollar har en tendens til å hjelpe amerikanske eksport, men forbrukerne er generelt ikke begeistret med en nedgang i verdien av deres valuta. Løsningen? Investere pengene sine til en egen butikk av verdi. Tradisjonelt har gull vært denne butikken av verdi gitt at det er en endelig ressurs. Men en cryptocurrency som bitcoin har protokoller skrevet som stopper gruvedrift på 21 millioner mynter. Med mindre denne protokollen endres, noe som virker usannsynlig for øyeblikket, er bitcoin like mye betraktet som en endelig ressurs som gull, noe som gjør det til et spennende dollar-svakhetspill.

Til slutt kan du sikkert hevde at kryptokurvurer har blitt vist litt kjærlighet fra investorer fordi de utfordrer tradisjonell monetær teori. Manglende statlig støtte til disse valutaene er det som mange investorer og digitale valuta brukere synes å være attraktive. Og som nevnt, jo mer medietid disse digitale valutaene mottar, desto høyere har deres verdivurderinger syntes å gå.

Hvilke digitale valutaer er størst etter markedsverdi?

Suksessen til kryptokurver har imidlertid også medført at nye digitale valutaer regelmessig blir introdusert. I øyeblikket var mer enn 1300 kryptokurver tilgjengelig for kjøp. Det er mange nåler i høstaket. Men noen kryptokurvurer skiller seg ut fra mengden basert på deres størrelse. La oss ta en titt på de 20 største kryptokursene etter markedsverdi per 7. desember 2017, ifølge CoinMarketCap.com.

 1. Bitcoin: $ 304, 52 milliarder
 2. Ethereum: 41, 55 milliarder dollar
 3. Bitcoin Cash: 22, 2 milliarder dollar
 4. IOTA: 11, 59 milliarder dollar
 5. Ripple: $ 8, 68 milliarder
 6. Dash: $ 5.38 milliarder
 7. Litecoin: 5, 32 milliarder dollar
 8. Monero: $ 4, 33 milliarder
 9. Bitcoin Gold: $ 4, 22 milliarder
 10. Cardano: 2, 78 milliarder dollar
 11. Ethereum Classic: $ 2, 62 milliarder
 12. Stellar Lumens: $ 2, 53 milliarder
 13. NEO: $ 2, 23 milliarder
 14. NEM: 2, 1 milliarder dollar
 15. EOS: $ 2, 06 milliarder
 16. BitConnect: 1, 43 milliarder dollar
 17. Qtum: $ 917, 1 millioner
 18. Stratis: 871, 9 millioner dollar
 19. Bølger: $ 860, 7 millioner
 20. Zcash: $ 856, 2 millioner

Bitcoin og Ethereum er ganske mange lysår foran pakken når det gjelder markedsvurdering.

De er også betydelig mer populære blant investorer når det gjelder likviditet. I løpet av de siste 24 timene, basert på data fra klokken 8.00 ET 7. desember 2017, hadde Ethereum 2, 1 milliarder dollar i markedsverdien av handelsvolum, og bitcoin hadde nesten 18, 3 milliarder kroner av mynter som skiftet hender. Ingen annen cryptocurrency krysset 1, 3 milliarder dollar i markedsverdi omsettet i løpet av den foregående 24-timers perioden, med noen digitale valutaer, som NEM og BitConnect, kommer inn med svært lave volumer på henholdsvis bare USD 30, 7 millioner og $ 35, 9 millioner. Som du kanskje kan forestille deg, kan lavere handelsvolum ligge til betydelig lavere likviditet og høyere volatilitet.

I tillegg ville vi, hvis vi skulle legge til markedskapslene på alle 20 av disse kryptokurvene, kun utgjøre 426, 9 milliarder dollar. Til sammenligning er verdien av de litt mer enn 500 selskapene som er representert i S & P 500

(SNPINDEX: ^ GSPC)

utgjorde 21, 8 milliarder dollar per 30. juni 2017. Det er viktig å innse at kryptokurverdier fortsatt er veldig et fremtredende konsept, og deres relativt dårlige markedskapsler ved siden av etablerte aksjer notert på den brede S & P 500 demonstrerer dette.

En kommende kryptocurrency boble?

Mens kryptokurverene tilsynelatende har vært ustoppelige i 2017, er det en voksende tro på at vi kunne se at vinden gikk ut av seilene til mange av disse digitale valutaene.

Kanskje det største problemet for kryptokurver som bitcoin og Ethereum er at det ikke er noen sentralisert handelsplattform. Et desentralisert system er avgjørende for å oppmuntre til gruvedrift for disse valutaene og å gi beskyttelse mot en cyberattack. Manglende sentralisering gjør det imidlertid utrolig vanskelig å legitimere disse valutaene til investorer og forhandlere.

Det har også effekten av økt volatilitet, noe som kan slå av bedrifter fra å akseptere bitcoin eller Ethereum som betaling. For eksempel, hvis en bitcoin betaling skjedde på en fredag, men ikke ble behandlet tilbake til amerikanske dollar før en dag eller to senere, kunne denne virksomheten se en del av betalingen eroderes fra devalueringen i bitcoin over helgen. Denne typen volatilitet forårsaket av utveksling desentralisering sitter ganske enkelt ikke godt med de fleste bedrifter, og det er et stort problem for bitcoin og digitale valutaer generelt.

Selv om kryptokurver kan tilby en ny betalings- og investeringskanal for fremtiden, er de for tiden altfor farlige for investorers porteføljer. Dette vil foreslå å holde avstanden din og bare overvåke fra sidelinjen.