Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

2 Nøkkel 401 (k) Flytter til å gjøre før årsskiftet

Anonim

Nå som vi kryper mot slutten av november, er det på tide å virkelig tenke på de økonomiske målene du satte for deg tidligere i år, og om du er på rette spor for å møte dem. Og hvis en skulle maksimere 401 (k) i 2017, er det to spesifikke trekk du ikke har råd til å vente på.

1. Øk dine endelige bidrag for året

Skjønnheten til 401 (k) ligger i sine sjenerøse årlige bidragsgrenser, som for tiden er $ 18 000 for arbeidere under 50 og $ 24 000 for de 50 og over. (Merk at disse grensene vil øke med $ 500 neste år.) Hvis du ennå ikke har kommet nær maxing ut i år, er det nå dags å jobbe med å øke hva som kan være ditt endelige bidrag eller to for 2017. Selv om maxing out isn Det er ikke mulig, det lønner seg fortsatt å øke bidragene fra desember til å gi ut litt ekstra besparelser - og skattefeil.

Husk at pengene du bidrar til din 401 (k) går inn på før skatt. Hvis du vanligvis legger inn $ 500 i måneden, men klarer å bidra med $ 1000 i desember, sparer du ekstra $ 150 på 2017-skatter hvis din effektive skattesats er 30%.

Det lønner seg også å øke de endelige 401 (k) bidragene dine dersom du gjør det, kan du feste arbeidsgivergruppen din i sin helhet. Det er anslått at 25% av medarbeiderne ikke bidrar til deres 401 (k) s for å få alle de matchende dollarene de har rett til, og det er synd, fordi det de virkelig gjør er å gi opp gratis penger.

Hvis du ikke er sikker på om du kan svinge en høyere bidragsrate for resten av året, bør du vurdere å ta en midlertidig sidegig for å generere ekstra penger. Forhandlere har en tendens til å trenge flere hender på dekk i løpet av ferien, så du kan klare å fange en kvelds- eller helgjobb for desember måned uten ekstra stenger festet. På samme måte kan noen restauranter se en uptick hos kunder i løpet av ferien, så det kan være et alternativ å plukke opp noen skift.

Uansett hvilken taktikk du bruker for å komme opp med litt ekstra penger for 401 (k), sørg for å handle nå. Avhengig av firmaet ditt, kan det ta en lønnsyklus eller to for å få det nye innskuddsfrekvenssparket ditt. Hvis de pengene ikke treffer kontoen din ved årsskiftet, kan du ikke telle det for skattemessige formål.

2. Kontroller dine investeringer

Pengene du legger inn i 401 (k), sitter ikke bare der og gjør ingenting. Snarere blir det investert for å ideelt sett generere en anstendig retur. Problemet er imidlertid at planens investeringer uten tvil kommer med avgifter som kan spise bort ved disse avkastningene, og derfor er det viktig å overvåke kontoen din regelmessig. Hvis du ennå ikke har kontroll på 401 (k) avgifter i år, er det nå på tide å endre det. En skremmende 92% av amerikanerne med 401 (k) s unnlater å være oppmerksom på gebyrer, og mister utallige dollar av inntjening som et resultat.

Men det er ikke bare avgifter du bør se på; Du bør også sjekke på investeringens ytelse og sørge for at du ser avkastningen du vil ha. Hvis ikke, kan det hende du vil skifte noen investeringer, enten det går over til mer aggressive midler eller gjør det motsatte.

Endelig, sørg for at du har et anstendig utvalg av investeringer i 401 (k). Å sette alle pensjonsoppsparingene i utenlandske vekstfond er sannsynligvis ikke den beste ideen. I stedet spre dine 401 (k) dollar rundt slik at du drar i både innenlandske og internasjonale fond, og midler med ulike strategier og vekstmål.

Ikke la 2017 komme til slutt uten å se på 401 (k) og kaste ut litt ekstra i bidrag. Hvis du gir din konto den oppmerksomheten den fortjener nå, vil du bli lykkeligere for den i 2018.