Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

2 Finansaksjer å kjøpe med utbytte Utbytte Mer enn 4%

Anonim

Ironisk nok, gitt at den spesialiserer seg på å håndtere penger, er finanssektoren ikke et hotbed av høyavkastende utbytteaksjer. Selv etter en kobling av økninger fra nasjonens banker, betaler mange selskaper i dette segmentet fortsatt godt sjenert på 2%.

Det er ikke så lett å finne finanslagre som gir over det nivået, mye mindre dobbelt så høyt. Men for den uberørte investor er de der ute hvis du vet hvor du skal se. Her er et par solide høyavkastere som du kan legge til i porteføljen din akkurat nå.

Blackstone Group

Giant alternative eiendomsforvalter Blackstone Group

(NYSE: BX)

er en mester i sitt spill, og har vunnet mye i det siste.

I løpet av det andre av to gode kvartaler i dette regnskapsåret, økte forvaltningskapitalen under forvaltning til 371 milliarder dollar - en ny all-time høy - fra litt over 356 milliarder dollar året før. Enda bedre oppnådde selskapet omsetningsvekst på 30% til over 1, 5 milliarder kroner, og den tilskrivbare nettoinntekten sprang mer enn 60% til nesten $ 745 millioner.

Selskapet gjorde spesielt godt i kvartalet i eiendomsinvesteringene, den kritiske aktivakategorien som har vokst til å utgjøre nesten 30% av virksomheten. I en karakteristisk splashy avtale, signerte den en avtale verdt nesten 14 milliarder dollar til å avhende sitt europeiske Logicor lager datterselskap. Dette var den største private eiendomsmeglingstransaksjonen på kontinentets historie, forresten.

Selskapet har mye mer i sin rørledning. Blant andre avtaler annonserte det bare at det vil få en eierandel på 51% i eiendomsporteføljen på 30 milliarder euro ($ 35 milliarder) av spansk bank Banco Popular Espanol. Og i den økonomiske sfæren samarbeider det med CVC Capital Partners i et nesten 4 milliarder dollar arrangement for å kjøpe Paysafe, et britisk selskap som spesialiserer seg på det varme segmentet for elektronisk betalingsbehandling.

Med et humming aksjemarked og en verden full av investorer som jager høyere avkastning, er rastløs og opptatt avtalehandler Blackstone godt rustet til å fortsette sin vellykkede drift og handel.

Blackstone, som liker å distribuere mye av sin take i form av utbytte, utbetaler for tiden $ 0, 54 per aksje for et utbytte på 6, 4%. Selv om det gjør selskapets utbetalingsgrad på sin 2. kvartal netto inntektssum på 106%, dersom vi tar fordelbar inntjening - en mer nøyaktig beregning av midler tilgjengelig for utbetalinger og lignende - dette tallet er en mer fornuftig 86%.

STORE Capital

Selv om mange pundits har spådd nedgangen i murstein og mørtel, fortsetter de mer kloge aktørene i sektoren å trives. Utstilling A: STORE Capital

(NYSE: STOR)

en eiendomsinvesteringsfond som spesialiserer seg på slike eiendommer.

STORE Capital sparer trenden i stor grad fordi leietakene forplikter seg til langsiktige leieavtaler av fast eiendom. Det er en underdrivelse - i REITs senest rapporterte kvartal var det veide gjennomsnittlige gjenværende leiekontraktsperioden en imponerende 14 år.

Det er ikke den eneste figuren å beundre. Over sine 1770 eiendommer hadde STORE Capital en nesten perfekt 99, 5% belegg, og dette i en sektor der store operatører sanker ned på butikkantallet. Og REITs kunder samlet samlet ut mer i leieinntekter, noe som økte 24% i år til år til $ 108 millioner i 2. kvartal.

I mellomtiden, på baksiden av ytelsen og en ambisiøs oppkjøpsstrategi, økte selskapet sine midler fra driften - den viktigste lønnsomhetsmetoden for REITs - en robust 30% til over 72 millioner dollar. I sin korte levetid som et børsnotert selskap (oppført i slutten av 2014) har kvartalsvis FFO økt med nesten 80%.

Tunge hittere har lagt merke til dette.

Det ble avslørt i juni at Warren Buffett's Berkshire Hathaway

(NYSE: BRK-A)

(NYSE: BRK-B)

snappet opp nesten 10% av selskapets utestående aksjer. Berkshire Hathaway-mastermindens tillitsvalgte gikk ut på aksjekursen, men det er fortsatt en høy yielder på knapt 4, 9% på kvartalsutbytte på 0, 29 dollar per aksje. Hvis det er bra nok for Berkshire Hathaway, er det godt nok for mange av oss inntektsinvestorer.

Som et REIT, STORE Capital er i utgangspunktet pålagt å utbetale nesten hele nettoresultatet i utbytte, og derfor var utbetalingsgraden 83% for 2. kvartal. Men som Blackstone har den et mer hensiktsmessig mål for lønnsomhet - FFO - og utgjorde dermed bare 69%.