Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

2 datoer for Netflix Inc. Investorer å sirkle i januar

Anonim

2017 var et spennende år for Netflix

(NASDAQ: NFLX)

aksjonærer, som trounced markedet takket være selskapets akselerere abonnent vekst og økende lønnsomhet.

Streaming video giganten har en sjanse til å utvide den momentum i begynnelsen av det nye året - men bare hvis CEO Reed Hastings og hans team kan møte deres abonnentmål når Netflix legger inn resultatresultat i slutten av januar.

Investorer vil også holde tabs på de store innholdslanseringene planlagt for de kommende ukene, siden disse utgivelsene betyr at Netflix kan utvide sin medlemskaps base, selv om månedlige priser tommer høyere.

22. januar: Kvartalsrapport utgivelse

Inntjeningsdagen har en tendens til å generere volatilitet i Netflixs aksje, og det gjelder spesielt for streamerens fjerde kvartalsrapport som i år er slated for en 22 januar utgivelse. For et år siden løp selskapet forbi forventningene og la til 7 millioner nye brukere, sammenlignet med ledelsens forventning om 5, 2 millioner. Dette resultatet gjorde Netflix finanspolitiske 2016 sitt tredje rette år med akselerert brukervekst.

Ledere forutsier en annen sterk tur for ferien perioden som nettopp stengt. Samlede medlemsgevinster skal nå 6, 3 millioner, ifølge prognosen, med størstedelen av veksten fra internasjonale markeder. Hvis det treffer den veiledningen, vil Netflix ha lagt til 22 millioner medlemmer i 2017, opp fra 19 millioner året før. I hovedsak kan alt dette akselerere veksten pinnes på internasjonale markeder også, siden innenlandske gevinster holder stabile på like under 5 millioner per år.

Hastings og hans team vil også utgjøre en oppdatert fortjenesteplan, siden de sannsynligvis vil slå sitt mål om 7% årlig driftsmargin i 2017. De har lovet investorer en stadig økende margin derfra, men 22. januar vil vi se den prognosen sikkerhetskopiert med harde numre da Netflix ser frem til 2018.

12. januar: Originale filmlanseringer

Netflix vil sannsynligvis bruke mellom 7 milliarder dollar og 8 milliarder dollar på å skaffe nytt innhold i 2018, noe som betyr at nye serier og filmer burde slå serverne i nesten daglig tempo. En økende andel av utgiftene vil være dedikert til original og eksklusiv underholdning som The Polka King, satt til lansering den 12. januar. Filmstjernene Jack Black og Jason Schwatzman, og som i desember utgivelsen av filmen Bright, vil bli distribuert over alle av Netflix globale territorier.

Disse originale produktene er dyre, risikable, og de krever en kontantinvestering på forhånd som ikke er nødvendig når Netflix bare lisenser innhold fra andre eiere. Den potensielle utbetalingen er stor, men når det gjelder generøse distribusjonsrettigheter og det ekstra medlemskapstegnet som kommer med en dyp portefølje av eksklusivt innhold. Derfor har Netflix hittil vært glad for å gå dypt inn i gjeld for å finansiere mer aggressive trekk til å produsere originaler. Denne bøtte startet på rundt 10% av alt innholdsutgifter før de oppnådde 25% i 2017.

Ledelsen har gitt alle indikasjoner på at andelen vil klatre nærmere 50% de kommende årene. "Vår fremtid ligger i stor grad i eksklusivt originalinnhold, fortalte Hastings investorer i oktober, " som driver både spenning rundt Netflix og enorm visningsgodtgjørelse for vårt globale medlemskap og sitt brede utvalg av smaker. "

Det initiativet gjør det til en visshet om at selskapet vil produsere mange dyrere flops. Netflixs mål er å begrense disse savner mens du fortsatt godtar risikable prosjekter som, som Stranger Things gjorde, bryter ut som globale treff. Polka King representerer bare den siste utveksten av den strategien.