Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

En enkel grunn til at en $ 1200-Plus iPhone gjør perfekt sinn

Anonim

I år, Apple

(NASDAQ: AAPL)

ser ut til å ha overrasket noen potensielle iPhone-kunder med introduksjonen av iPhone X. I løpet av de siste iPhone-generasjonene solgte Apples mest krevende iPhones mellom $ 949 og $ 969 for de fullt lastede Plus-varianter.

IPhone X, derimot, starter på $ 999 og går til $ 1149 for versjonen med oppgradert lagring.

Mens det kan virke som om Apple går ut av den dybe enden med prissetting, kom prisøkningen med en ledsagende forbedring i funksjonene og estetikken som Apple kunne levere. Se på det på denne måten - for bare $ 200 til $ 300 mer enn henholdsvis iPhone 8 Plus eller iPhone 8, kan du få en telefon med bedre kameraer bak og foran, en slankere design og en full-face OLED ( organisk lysdiode) display.

I løpet av to til tre år, hvor lenge mange kjøpere holder fast på deres iPhones, bør den økte prisen bli mer enn kompensert av den forbedrede brukeropplevelsen.

Jeg tror imidlertid at Apple kunne gjøre enda bedre hvis det skulle tilby telefoner til enda høyere prispoeng. Faktisk vil jeg ikke bli overrasket om neste års iPhone X Plus, som burde være en større versjon etterfølger til årets iPhone X, startet minst $ 1099 (en $ 100 premie til den nåværende iPhone X), med en høyere -end lagringskonfigurasjon som rammer minst $ 1249.

Selv om det kan virke galskap å tenke på å betale nord for $ 1200 for en fullt lastet iPhone, tror jeg ikke at det er gal i det hele tatt. Her er en enkel grunn.

iPhone er Apples viktigste produkt

Det er ikke en strekk å tro at smarttelefoner har blitt kritisk viktige i vårt daglige liv. Faktisk er smarttelefoner enkelt de viktigste databehandlingsenhetene til mange personer.

Ikke bare kan smarttelefoner tillate brukere å utføre oppgaver som en gang var det eksklusive domenet til store datamaskiner - e-post, web surfing, videoavspilling, sosiale medier og til og med casual gaming - men de er i stand til å gjøre så mye mer.

Som et tydelig eksempel er smarttelefoner de eneste stillbildene og videokameraene som mange mennesker - inkludert meg - eier.

På toppen av alt, er smarttelefoner som iPhone-enhetene som folk holder med seg og bruker hele tiden. Jeg vil satse på disse iPhone-kundene, bruker i gjennomsnitt deres iPhones langt mer enn de gjør andre datamaskiner.

Er det så fornuftig da, for det er uten tvil den mest verdifulle databehandlingsenheten til de fleste kjøpere for å komme seg ut på bare $ 1149, når en 13-tommers MacBook Pro-forhandler selger for $ 1299?

Eller hva med det faktum at den beste Apple Watch, merket Apple Watch Edition, selger så mye som $ 1349 - $ 200 mer enn den beste iPhone som Apple vil ha på salg om en uke?

Det gir ikke mening.

Apple bør selvfølgelig også fortsette å selge iPhones til rimeligere prispoeng. Men jeg fortsetter å tro - og jeg tror at iPhone X vil til slutt validere denne troen - at Apple har god plass til å tilby differensierte iPhone-opplevelser til de som er villige til å betale mer for dem.

Jo mer aggressivt Apple velger å utnytte denne muligheten, desto bedre Apples iPhone-virksomhet vil fare, og jo sterkere er dens merkevare og omdømme som den fremste smarttelefonmakeren.