Populære Innlegg

Redaksjonens - 2019

1 Analytiker får Bullish på Walmarts E-Commerce-innsats

Anonim

Walmart

(NYSE: WMT)

har vært imponerende investorer nylig, med aksjer opp ca 15% siden 1. juni. Mens mye av entusiasmen mot aksjene er knyttet til et sterkt andre kvartal, er en annen bemerkelsesverdig fortelling hos selskapet fremgangen i e-handel, siffervekst i e-handelssalg og Walmarts investering i en ledende e-handelsmarkedsplass i India.

E-handel representerer fortsatt bare en del av selskapets samlede virksomhet. Men det stopper ikke BMO Capital Markets fra å satse på de naserende initiativene.

Walmart lager: Løftet til $ 110?

BMO Capital Markets igangsatte dekning av Walmart mandag, noe som ga aksjene et pris på $ 110 og en høyere rangering. $ 110 12-måneders kursmål representerer ca 15% oppside fra hvor aksjer handler nå.

"Walmart er unikt posisjonert blant amerikanske forhandlere for potensiell langsiktig e-handel lønnsomhet, " sier BMO, ifølge CNBC. I tillegg benytter Walmart sine investeringer i e-handel, teknologi og forsyningskjeden, sier BMO.

Viktig fremgang

I Walmarts andre kvartal imponerte selskapet investorer med sterk amerikansk sammenlignbar butikkvekst på 4, 5%, og et 40% høyere enn året før i e-handelssalg. Disse beregningene var en betydelig akselerasjon fra Walmarts 2, 1% vekst i amerikanske comps i Q1 og en økning på 33% i e-handelssalget i kvartalet.

Konsernsjef Doug McMillon i selskapets andre kvartals inntjeningsløsning krediterte solid kvartalet til kundenes positive svar på måten vi leverer butikker og e-handel for å gjøre shopping raskere og mer praktisk. "

McMillon la til: "Vi fortsetter å aggressivt utelukke dagligvareoppkjøp og levering i USA, og vi annonserte nylig utvidede omnichannel-initiativer i Kina og Mexico. Kunder har valg, og vi gjør det enklere enn noensinne for dem å velge Walmart ."

I mai demonstrerte Walmart sin aggressive satsing på langsiktige e-handelsinitiativer da den annonserte at den ville investere i det indiske e-handelsselskapet Flipkart. Investeringen på $ 16 milliarder ville gi Walmart en 77% eierandel i selskapet.

"India er et av de mest attraktive detaljhandelsmarkedene i verden, gitt størrelsen og vekstraten, " sa McMillon i en pressemelding den 9. mai, "og investeringen vår er en mulighet til å samarbeide med selskapet som leder transformasjon av e-handel i markedet."

Walmart lukket sin investering i Flipkart i august. Videre uthevet Walmarts iver etter å brenne Flipkarts utvidelse og innovasjon, inkludert investeringen 2 milliarder kroner av egenkapitalfinansiering for å bidra til å akselerere vekstinitiativene.

Walmart er fortsatt et murstein-morterfirma. Men e-handelsarbeidet kan ikke lenger ignoreres.